Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salut,
eu sunt Bogdan si sunt din Bucuresti. La inceputul anului am cumparat o rulota veche taiga pe care am transformat-o intr-o rulota comerciala.
din rulota veche am folosit doar sasiul, asa ca am ramas cu foarte multe piese care sper sa fie de folos cuiva.
am sa atasez si 2 poze cum arata rulota initiala si cum arata la final.
o sa postez in sectiunea de bursa detalii despre piesele ramase.
Buna seara .Numele meu este Serghei ,Serghei Din.In urma cu ceva ani am fost proprietarul unei rulote Tec pe care din motive de ,,criza" a trebuit sa o vand .Sa spunem ca acum criza a devenit mai dulce si musai sa cumpar o rulota .Pe ,,vremuri " am avut foarte multe discutii constructive cu membri acestui forum si acest lucru m-a indemnat sa revin.Am deja pe lista cateva rulote mai mici de 2 persoane din gama ,,pana in 2000 euro" la care sper sa ajung la sfarsitul acestei saptamani.Stiu ca ieftin nu inseamna decat in foarte rare ocazii si bun dar ,astea sunt fondurile .Ca si la rulota veche, sunt constient ca voi avea de lucru dar asta este ...nu ar fi prima :D
Va multumesc pentru primire .Cu respect, Serghei Din.
Buna!Sunt din Braila am 40 de ani,trag o rulota adria400 din 1992 cu seat altea si una bucata nevasta,copil(baiat) si o fetita mica de 7 luni yorkshire terrier.
Bine ai venit Aurelian . Sa ne spui te rog numele complet ca sa putem sa -ti modificam numele de utilizator .
La profil utilizator poti sa-ti adaugi singur localitatea ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Angelescu Claudiu scrie:Bun gasit tuturor membrilor acestui club,
Numele meu este Claudiu am 36 ani , sotia tot 36 si avem o fetita de 6 ani .
Sunt nou in aceasta comunitate ,pentru moment nu sunt detinator de rulota ,dar de 1 luna sunt in cautarea unei rulote .
Ceva sfaturi de la cunoscatori mi-ar fi de folos in alegerea rulotei,
apropo ce spuneti de un Chateau Chiara an 1994, cere respectivul in jur de 2300 de euro...
Am uitat sa zic masina este un opel vectra c 1.9cdti 160 cp. an 2006
Claudiu o763.122.985
Am vazut cateva rulote dar niciuna care sa ne placa in mod deosebit ,
Inca caut o rulota ,daca este un coleg care are de vanzare O RULOTA BUNA .. sa lase un link pe privat ..
multumesc anticipat !
Lupu Ciprian scrie:Bine ai venit Aurelian . Sa ne spui te rog numele complet ca sa putem sa -ti modificam numele de utilizator .
La profil utilizator poti sa-ti adaugi singur localitatea ...
M-am inscris pe forum anul trecut, prin vara, pentru a afla mai multe informatii despre rulote si locuri de mers cu rulota in Romania. Cochetam cu ideea achizitionarii unei rulote, am gasit pe forum chiar un coleg de serviciu care achizitionase o rulota si o vanduse intre timp fiindca masina pe care o avea era prea mica.
Montaniard (mai rar dupa nasterea copilului), ciclist amator, fotograf, inginer, casatorit, un baiat de 2 ani, jucator-incepator de Oina; m-am 'speriat' cu timpul nu atat de costul unei rulote SH, cat de costurile de dupa achizitionarea ei: ba un cort, ba un rezervor de apa sau o butelie de gaz, ba un panou solar, ba una-ba alta. Si astfel nu m-am convins nici pe mine sa 'investesc' in asa ceva, cu atat mai putin sa-i pot convinge pe altii (a.k.a sotia :) )
Timpul a trecut, rulota nu am luat inca (desi uneori mai visez la una), dar a venit timpul s-a schimbam masina (din semnatura). Si uite asa, intrand iar pe forum, am fost cu drag atentionat sa ma prezint. Asa ca iata-ma! :) Sibian, ardelean, roman!
Voi reveni mai des pe forum, a (re)inceput sa-mi placa aici; citind descrierile membrilor, parca va cunosc deja :)
Toate cele bune,
Marius - Sibiu
Marius Barsan, Sibiu, E-mail: marius.barsan@gmail.com
momentan Skoda Octavia (cu gandul la o masina electrica) + deocamdata fara rulota :)
Daca sunt colegi din Sibiu care vad mesajul: sunt interesat de o intalnire cu ei.
Pentru inceput chiar si la o bere/suc/prajitura in oras sau ... la o tura in natura :)
Marius Barsan, Sibiu, E-mail: marius.barsan@gmail.com
momentan Skoda Octavia (cu gandul la o masina electrica) + deocamdata fara rulota :)