Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Si noi am stat acum trei saptamani tot la "Panorama" cu 5 lei pe zi, am stat o saptamana si a fost super. Liniste, locuri de campat, nenumarate, singura problema a fost cu apa pe care noi o luam de la Bixad, cei de la intrare in rezervatie nu recomandau apa de la fantana ca fiind potabila. Ca o completare la ceea ce a postat Samson si costintabra, vizitati si pestera Puturosu.
Scuze ca am postat aici dar nu am vrut sa deschid un nou post despe lacul Sf. Ana, ar fi fost al treilea.
Fişiere ataşate
2007_08110133 [640x480].JPG (93.65 KiB) Vizualizat de 5239 ori
:lol: :lol: :lol: Mitluc, una dintre rulotele din poele tale este pusa exact intre cei 2 copaci in spatele carora am pus si noi remorca- cort. Ca sa vezi ce inseamna ociul de camperist (sau campingist, cum vreti sa ziceti :D:D:D )
Din pacate, noi nu ne-am miscat foarte mult, astfel ca recomandarea ta referitoare la pestera este binevenita. Si, la fel, referirea la taxa de 5 lei; noi am uitat s-o mentionam :oops:
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com