In primul rand salutari tuturor membrilor clubrv.Cu toate ca este o hotarare de luata in scurt lansez o invitatie pt cine doreste sa iasa cateva zile din tara.
Avem stabilit urmatorul traseu(la care se pot face ceva modificari)
Etapa 1 zi plecarea din Pitesti dimineata pt a ajunge la Canakkale cu campare linga cetatea Troia unde este un camping dragut.
Etapa 2 vizitarea cetati Troia si plecare spre Kusadasi unde sa stam 2/3 zile la plaja si scaldat
Etapa 3 Deplasare la Pamukkale unde sa stam tot 2/3 zile (aici daca stie cineva un camping ar fi ok ceva indrumari ca nu am fost niciodata)
Etapa 4 deplasare la Istanbul unde facem cumparaturi 2/3 zile dupa care plecam acasa
Traseul are aproximativ 2800 de km iar partea cea mai dificila e prima zi in care trebuie facuti in jur de 700 km.
Daca sunt doritori ii astept sa se anunte .
De la Troia la Kusadasi e drum de aprox 7-8 ore, important fiind camparea la Pamukak- Camping Dereli ( urmariti excursia din iunie si aveti toate detaliile )
De la Dereli la Kusadasi sint numai citiva km... Un alt camping mai bun in zona , nu prea stiu, cu toate ca am cutreierat destul...nefiind la "prima abatere "
La Pamukale aveti un camping chiar la intrare. Se pot vedea ceva detalii in clipul : ( link https://www.youtube.com/watch?v=TcmnUMv ... PzAQYQC8uw )
In drumul dvs catre Istambul, puteti lejer trece pe la ANT camping pt o zi-doua. Drumul de la Pamukkale-Izmir la Bandirma are 490 km ( 500 pina la ANT ) :)
Apoi puteti merge lejer catre Istambul... Mai e o varianta frumoasa de vizitarea Istambulului de la Erdek cu curse de feribot... Cititi incet topicurile noastre.
PS: Cumparaturile sint bine de facut din orase mai mici .. :) Ex oraselul Selkuk (linga Dereli) : https://www.youtube.com/watch?v=hWtETQ8 ... w&index=14
Stima !
In 03.09. ora 20 plec spre Turcia ,acum m_am hotarit sper sa_l gasesc si pe Mihai &co. dar si pe Liviu. Stie cineva cum se mai plateste autostrada in TR. Am inteles ca s_au schimbat cardurile . Daca ma ajuta cineva cu informatii, ii multumesc anticipat.
Acum incerc sa imi fac un traseu dar ce stiu sigur ca vreau sa ajung la Pamukkale ,Aqua park_kusadasi si ANT Erdek.
In Turcia nu aveti de ce plati autostrada si nu prea vad pe acest traseu al dvs decit o scurta portiune prin care puteti trece fara probleme in drumul spre Pamukkale.
Am scris undeva la excursia Dereli-Pamukkale, ca turistii sint "scutiti" de taxe... :) Daca tot vreti sa mergeti in sud, intrati pe la ANT si apoi va va fi mult mai usor.
Aveti toate datele, coordonatele GPS etc, despre ANT camping unde ne gasiti pina pe 15 sept; daca nu vom depasi si aceasta data... Drumuri bune si va asteptam !
.