Apel la bunul simt

Nemultumiri legate de activitatea pe forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Adrian Vatamaniuc

Apel la bunul simt

Mesaj de Adrian Vatamaniuc »

Deschid acest subiect ca urmare a constatarii facute de mine personal in campingul de la Cotofenesti.
Cu toate ca am spus de nenumarate ori ca indiferent de loc si de circumstante trebuie sa lasam curat la locul de campare, sa nu distrugem si nici sa facem vetre de foc aiurea , am ajuns la concluzia ca unii au carente mari la acest capitol al constientizarii .
Am gasit baloane sparte , nuiele taiate si legate in diverse feluri cu sfoara , mere strivite si intrate in putrefactie , rola consumata de banda adeziva , si o vatra de foc imprastiata si acoprita cu nisip .
Daca cineva isi imagineaza ca isi poate bate joc de munca unei intregi echipe care incerca sa mentina acest camping si sa il faca primitor pentru toata lumea , se inseala amarnic.
Din acest motiv , de acum inainte toti cei care vor intra pe poarta campingului vor fi instruiti in mod expres cu privire la mentinerea si pastrarea curateniei, iar locul de campare va fi atent inspectat la plecare.
Este inadmisibil ca in conditiile in care exista tomberoane pentru gunoi si vatra de foc sa fie lasata mizerie aiurea si sa fie facute alte vetre, mai mult , sa fie aruncata la intamplare cenusa ramasa .
In acest camping , sau in oricare locatie de campare , un asemenea comportament nu este in spiritul conservarii mediului si din partea mea va avea toleranta ZERO.
Promit ca pe viitor , in ceea ce ma priveste , sa fac public numele celui/celor care se abate de la aceste simple reguli de bun simt, iar in continuare voi lasa la latitudinea CD sa ia eventuale masuri administrative.

In attach cateva poze , pentru sustinerea celor afirmate.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Apel la bunul simt

Mesaj de Lupu Ciprian »

Eu cand am fost pe acolo ( doar in vizita cu masina mica ) acum 2 saptamani sa -i arat lui Dorel Ditoiu locatia nu am vazut mizerie ,dar am observat ca avea o rulota "fixa" acolo cu cort montat ... n-am idee a cui e , dar am sa caut printre fotografii , poate identificam dupa nr. inmatr... oricum rulota respectiva nu avea autocolant ClubRV-Ro pe ea nici de simpatizant ClubRV si nici de membu asociat ClubRV .

NU era nimeni pe acolo desi poarta era deschisa probabil nea' Ciucurel era plecat , iar cei cu rulota o aveau "lasata" acolo .

Oricum persoanele care-si bat joc de locatii trebuiesc identificate atat on cat si off camping !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Daca cunoasteti echipajele care nu respecta normele de convietuire civilizata, va rog sa le faceti publice.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Adrian Vatamaniuc

Pentru moment am aflat de la un alt coleg rulotist ca era vorba de o familie cu doi copii si cu un catel. In saptamana urmatoare cand a fost el acolo mi-a spus ca a facut curatenie , ceea ce am gasit eu acolo era doar o mica parte din ceea ce era lasat de acei nesimtiti .
Aveti aici mesajul colegului care a ajuns acolo inaintea mea
Nu stiu daca ai vb cu nea Ciucurel de acolo, a stat o familie cu catel cu purcel pe acolo, vreo 2 saptamani. Cand am ajuns eu erau facute niste cazemate din lemnisoare, cu banda izolir, arculete, eu am zis ca a tinut animale nevasta-mea a zis ca au facut ritualuri pe acolo. Oricum, a muncit ceva timp sa faca alea. Nisipul ala cu pietre nu era vatra, era tot o constructie. Am daramat cazematele ca aveau tepi in afara si mi-era frica sa nu imi cada copii in ele. Am adunat si niste baloane, tot de frica ca le baga fata in gura. Nu am reusit sa strang tot ca m-am chinuit cu cortul, satelitul, pompa de apa, berea!
O sa-l intreb pe nea Ciucurel daca ne poate ajuta la identificarea echipajului respectiv si o sa va tin la curent .
Adrian Vatamaniuc

Am aflat ca cel care a stat acolo se numeste Laurentiu si este din Bucuresti (Colentina).
Nu avea nici un sticker pe rulota ca fiind membru sau simpatizant al vreunui forum si/sau club, dar asta nu este o scuza.

Cipriane , astept pozele.
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Cineva, o persoana educata "nemteste", originara de prin zona Sibiului, imi povestea ca in copilarie cand mergea la picnic cu familia sau cu scoala, incepeau prin a curata locul de gunoaie. Gunoaie lasate, evident, de altii. La fel, o cunostinta de a mea, un cetatean portughez, cand vine in frumoasa noastra tara si face drumetii la munte, ia cu el saci de plastic si strange gunoaiele intalnite in cale... Initial mi s-a parut o enormitate umilitoare, sa muncesti sa cureti dupa marlani, ca apoi sa vina iar dupa tine si sa murdareasca iar. Dar m-am gandit ca unii din marlani arunca gunoiul acolo unde este deja murdar si poate daca ar gasi locul curat ar mai fi o sansa sa se abtina si sa-si ia resturile dupa picnic cu el, sa nu le mai arunce in natura...Stiu si eu, credeti ca mai sunt sperante?
Autorulota Dethleffs Just 90
lungu marian
Membru forum
12
Oras: rosiorii de vede
Data nasterii: 06 Aug 1952

Mesaj de lungu marian »

De la NESIMTITI nu sunt sperante niciodata si nici nu veti gasi intelegere chiar daca veti lua atitudine.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
Scrie răspuns