Dupa cum stiti inainte cu cateva zile , pt ca nu erau pe lista pt. pescuit la Scornicesti decat 5-6 echipaje am decis sa schimbam locatia cu... Pastravaria Bratioara .
In cele din urma aici au patricipat cu tot cu vizitatori un numar de 30 de persoane .
S-a pescuit la pastrav in Candesti Sat ( unde am si campat ) la o pastravarie care este tot administrata de dl. Catalin ,de la Pastravaria Bratioara .
Mariile si Marian ne-au facut cinste cu o masa de peste pe 15 aug , a doua zi s-a facut un foc de tabara pe cinste , Marian Ciocan a " comandat" o caruta de lemne si seara a sosit un localnic cu " comanda" adusa de doi cai frumosi :)
Vom indica locatia si pe harta Wiki -ClubRV ... de asemenea locatia Pastravaria Bratioara din Albestii de Muscel va intra in harta wiki , incercam o negociere pt. o intalnire de 1 dec cu cazare inclusiv la pensiune la ei .... dorim sa facem un parteneriat .
S-a campat aici la Candesti sat ( mai sus 5km de Pastravaria Bratioara ) in conditii semi/of in sensul ca apa( de consum ) s-a scos din rau cu pompa electrica pe care o are Asociatia ClubRV , iar curent 220v am avut de la pastravarie contra unui pret modic / simbolic ... 5ron/zi echipaj....
Exsista trasee de bicicleta sau traseu montan in sensul ca se poate urca la varful Iezer , dar asta e o treaba de 7-8 h pe sens...
Am fost vizitati si de un grup de tineri ecologisti ce imparteau saci de gunoi .
Am facut schimb de flyere cu acestia ....
Fişiere ataşate
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Incep cu o rugamintea pertinenta, sa schimbam titlul topicului in " Sf. Maria organizat de ClubRV " deorece, daca ne vom intilni alta data, la pescuit sau la inot, nu conteaza :)
Este posibil ca la alta intilnire, daca va fi intr-adevar organizata de ClubRV, sa avem "alta ocupatie" inafara de pescuit. Intilnirea nu prea a fost "organizata" dar nu mai conteaza
Azi noapte n-am avut somn si pt ca tot am vazut acest topic si n-aveam ce face, am grupat majoritatea celor 170 de fotografii si 50 de secvente miniclip, intr-un singur filmulet.
Dimineata la ora 6 clipul era gata si il voi prezenta la sfirsitul postarii. Practic e un " rezumat al activitatii " acestor trei zile de la Pastravaria Candesti, grupat in cele 13 minute.
Sper ca fotografiile cit si miniclipurile, sa intregeasca imaginea buna locatiei, foarte frumoasa, spatioasa, cu un grad de acces mediu, in care este bine de ajuns totusi pe lumina
Dom' prezident deja a facut prezentarea, completez simbolic cu citeva fotografii si cu citeva comentarii care cred eu ca ar fi bine de luat in seama. Prezenta a fost de 11 echipaje
Cele doua seri petrecute, nu mai au rost o anume prezentare, deoarece, se vede clar in clip atmosfera intilnirii. Focul de tabara a fost binevenit si dorit de catre toti, ca de obicei.
Masa comuna a dat inca odata nota de colectivitate, plina cu tot felul de bunatati, care mai de care, nelipsiti fiind pastravii, logic...Ce sa mai zic, a fost frumos cu multa veselie..
Vremea a fost caniculara pina Duminica dimineata, cind a inceput o ploaie torentiala rece ce ne-a schimbat radical decizia de a mai ramine. Initial nu stiam pe sub ce pom sa intram.
Duminica a plouat de la 6 incit la ora 15 apa baltea pe teren, iar riul se umflase la limite...Nu a fost numai asta cauza parasirii locatiei, ci si faptul se se fura in zona, lucru cam trist..
Inafara de bicicleta mea cit si cea a lui Nelu Predonu, au mai disparut si alte diverse bunuri de pe linga rulote..pina si continutul unei lazi frigorifice a unui alt rulotist constantean
Bineinteles ca a fost anuntata politia locala ce a venit pt constatare, insa acest lucru face ca aceasta locatie in ciuda frumusetii, sa piarda teren. Poate ca organizati, se rezolva altfel
In concluzie, cu exceptia furturilor, intilnirea si-a atins scopul propus. O sa tinem legatura si poate gasim o rezolvare comuna pentru organizarea cu adevarat a unei viitoare intilniri.
Locatia este de nota maxima, destul de centrala..deci eu cred ca vom mai reveni la Bughea de Sus, Cimpulung Muscel. Pina atunci, vacante placute si vreme buna pe unde va aflati !
Tragand linie eu zic ca a fost bine organizat pt. ca am avut curent 220v , pompa electrica de apa a asociatiei , lemne de foc asigurate de omu' cu 2 cai frumosi :) , urmand sa avem si o colaborare cu dl Catalin ( admin. al pastravariilor Bratioara & Candesti ) in vederea organzarii unui eveniment de anvergura mai mare .
Am fost impreuna cu Marian Ciocan ,Prund Cosmin , Dorel Ditoiu , Viorel Grosu si am avut o discutie la P. Bratioara .... o discutie legata de aceasta posibila colaborare .
Aici am intalnit si alti colegi rulotisti de la noi din club care au avut curajul sa treaca RV-urile prin rau pt a ajunge la poienita de langa casute , parcarea fiind plina / ocupata mai ales in weekend cu clienti ce vin la restaurantul pastravariei .
Observ ca cei de la imageshack si-au revenit , ma bucur, mai ales ca eu le platisem cotizatia de abonament Premium pe 1 an in avans ! :) mai jos pun pozele cu imageshack cu " BB codes" pt forumuri ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cum a spus si Ciprian accesul la locul de campare de la Pastravaria Bratioara se face momentan prin albia raului Bratia .
Domnul Catalin , administratorul locatiei , ne-a promis ca in urmatoarea perioada se va ocupa de refacerea vechii cai de acces care a fost distrusa de ploile din ultima perioada .
Locatia este foarte frumoasa , iar gazdele sunt de nota 10 .
Mai jos gasiti o filmare facuta in urma cu o luna , cand am fost acolo impreuna cu alti colegi din club . Duminica 17.08.2014 cand am plecat din locatie niciuna din cele 3 rulote ( si mai mari si mai mici ) nu au avut probleme cu iesirea , chiar daca nivelul raului crescuse cu aprox. 20 cm .