Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Salut.Anul trecut am avut o parte de o proasta experienta de a fi campat in mislocul furtuni cu vant de 70-80km/h si mi-a sfasiat o mica parte din cort.Recent in pregatirile pentru plecarea de 1 mai,am fost la tapiter sa imi repar cortul.Materialul pentru reparatia cortului l-am avut eu,dar il poate procura si tapiterul.La partea din fata unde s-a sfasiat cortul cat si partea de sus am pus o prelata impermeabila,lasand materialul vechi pe loc,propriu zis l-am dublat,a iesit perfect.Pretul mie mi s-a parut ok.Mi-a cerut 120 de lei,iar eu i-am dat 150 de lei,pentru ca voi mai avea nevoie de el.Cine doreste,vorbesc cu tapiterul si va pun in legatura cu el.
Bine v-am gasit .Ma bucur ca m-am alaturat rulotistilor.Am o rulota Swift Silhouette Diamond 1991 fabricatie si Opel Astra Caravan 2.0 DTI 2002 an de fabricatie.Andy,Mioara si
Bella.Tel:0766213020
Buna ziua. Am o problema asemenatoare. Acum am observat o crapatura pe plafonul cortului si solutia dvs cu dublarea peretelui cu material impermeabil mi se pare o solutie buna. Ma puteti ajuta cu cateva informatii suplimentare legate de croitor, materialul folosit, etc ?
Multumesc.
Salut , am si eu nevoie pentru reparatia unei caravanstore care a fost rupta in dreptul sacului pe toata lungimea ei . Cred ca trebuie sa adauge ceva material si sa coasa foarte bine ... Daca este din Bucuresti este perfect . Astept datele de contact ale meseriasului !!!
Mihai Pop
Rulota Fendt Platin (an fabricatie 2000)+ VW Touareg V6 TDI
Tel : 0727.841.467
Email: popmihaitmga@icloud.com
Am reusit sa instalez si eu cortul de la rulota mea Eriba Troll dar m-a prins furtuna si mi-a rupt cortul, se poate repara nu-i problema, dar mi-am dat seama ca cortul rulotei nu este ales prea bine pentru rulota, de ce spun asta? la rulota mea nu am decat o sina superioara pe care se trage cortul, apoi, in lateral in jos pe rulota nu mai am nici o sina. deci ca si cum rulota ar fi fost facuta cas a se monteze doar o veranda/terasa. Deci am montat cortul care este mai lung decat sina si in acelasi timp este mai inalt decat cadrul metalic, adica partile laterale ale cortului nu au putut fi foarte bine intinse.
Cum se alege un cort?
Multumesc
Eriba throll nu este prevazuta (cel putin modelele vechi) pentru instalarea cortului. are sina doar pentru parasolar (marchiza).
Pentru a monta cort, se folosesc pereti laterali cu burduf la fel ca la marchizele Thule sau Fiamma.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Intradevar acest model de rulota nu are sina laterala pentru pereti ,doar sus pentru montat copertina .Anul trecut in camping S, am vazut totusi un cort montat la rulota din imagine .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.