topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
E interesantsi pretul pare ok, mai ales ca e relativ aproape de Bucuresti.
Cine stie cum mai este drumul Pitesti - Campulung sau Targoviste - Campulung, si apoi Campulung - Rucar ?
N-am fost demult pe rutele astea si ultima oara stiu ca mi-am rupt masina prin gropi.
Prin Parau Rece - Rasnov stiu ca e drumul bun, dar e cam lung...
George & Co Insignia 2018/170 CP & Swift Toscane 2004 Superbrig TC 677 pe Ford Transit 2.4
Camping-ul asta il stiu de vreo 6ani , si se pare ca au ramas aceeasi administratori care stiu sa mentina o afacere.
Bravo lor !
Nu iti trebuie 4x4 ca sa urci in camping ; eu am urcat cu o Toyota Anensis si cu o rulota de 1100Kg ( pe vremea aia ) . Erau turnate doua fasii de beton exact cat sa treaca rotile masinii si remorcii , si cu putin demaraj se putea ajunge sus fara probleme.
Sa inteleg ca varianta prin Targoviste este de evitat .
Pe orice router , drumul dat trece prin Pitesti , si nu prea vad de ce la diferente minime de kilometi sa nu alegi varianta cu autostrada.