Cu toate ca am spus de nenumarate ori ca indiferent de loc si de circumstante trebuie sa lasam curat la locul de campare, sa nu distrugem si nici sa facem vetre de foc aiurea , am ajuns la concluzia ca unii au carente mari la acest capitol al constientizarii .
Am gasit baloane sparte , nuiele taiate si legate in diverse feluri cu sfoara , mere strivite si intrate in putrefactie , rola consumata de banda adeziva , si o vatra de foc imprastiata si acoprita cu nisip .
Daca cineva isi imagineaza ca isi poate bate joc de munca unei intregi echipe care incerca sa mentina acest camping si sa il faca primitor pentru toata lumea , se inseala amarnic.
Din acest motiv , de acum inainte toti cei care vor intra pe poarta campingului vor fi instruiti in mod expres cu privire la mentinerea si pastrarea curateniei, iar locul de campare va fi atent inspectat la plecare.
Este inadmisibil ca in conditiile in care exista tomberoane pentru gunoi si vatra de foc sa fie lasata mizerie aiurea si sa fie facute alte vetre, mai mult , sa fie aruncata la intamplare cenusa ramasa .
In acest camping , sau in oricare locatie de campare , un asemenea comportament nu este in spiritul conservarii mediului si din partea mea va avea toleranta ZERO.
Promit ca pe viitor , in ceea ce ma priveste , sa fac public numele celui/celor care se abate de la aceste simple reguli de bun simt, iar in continuare voi lasa la latitudinea CD sa ia eventuale masuri administrative.
In attach cateva poze , pentru sustinerea celor afirmate.