Lacul Sf. Ana - Bran

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Lacul Sf. Ana - Bran

Mesaj de Costin Tabra »

Salutare tuturor si bine v-am regasit.

Abia am revenit din ceea ce a fost concediul pe 2007. In 2 cuvinte a fost foarte frumos. La Lacul Sf. Ana am avut vizitatori - a se citi ursi - in fiecare noapte. Slava Domnului ca nu au fost evenimente nedorite. Totusi, stresul acestor vizite nocturne ne-a determinat ca, luni seara sa strangem si sa plecam. Ne-am "mutat" la Bran, la campingul Vampire. Un singur cuvant poate caracteriza acest camping: excelent. Grupuri sanitare perfect intretinute, liniste, civilizatie, curatenie. Tot ce poate contribui la o sedere confortabila.

Voi incerca maine sa pun si ceva poze, deocamdata atat. Cei care doresc informatii suplimentare sunt bineveniti. Voi incerca sa raspund la toate intrebarile.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
George_S

Re: Lacul Sf. Ana - Bran

Mesaj de George_S »

costintabra scrie:Salutare tuturor si bine v-am regasit.

Abia am revenit din ceea ce a fost concediul pe 2007. In 2 cuvinte a fost foarte frumos. La Lacul Sf. Ana am avut vizitatori - a se citi ursi - in fiecare noapte. Slava Domnului ca nu au fost evenimente nedorite. Totusi, stresul acestor vizite nocturne ne-a determinat ca, luni seara sa strangem si sa plecam. Ne-am "mutat" la Bran, la campingul Vampire. Un singur cuvant poate caracteriza acest camping: excelent. Grupuri sanitare perfect intretinute, liniste, civilizatie, curatenie. Tot ce poate contribui la o sedere confortabila.

Voi incerca maine sa pun si ceva poze, deocamdata atat. Cei care doresc informatii suplimentare sunt bineveniti. Voi incerca sa raspund la toate intrebarile.

"Stresul vizitelor nocturne"???? Inteleg, un urs poate fi periculos daca stai la cort... dar la rulota??? Nu vad unde era pericolul... Oare chiar pot "ataca" si rulotele?
Costin Tabra
Membru forum
17

Mesaj de Costin Tabra »

Alpen Kreuzer Select, ca de altfel mai toate Alpen Kreuzer-ele, nu este o rulota in sensul in care marea majoritate a oamenilor intelege acest cuvant :D. Alpen Kreuzer Select este in fapt o remorca-cort. Dupa cum ii spune si denumirea, imbina atat avantajele cat si dezavantajele fiecarui tip de "cazare": este usoara, este complet utilata, are suprafata muuuult mai mare decat a unei rulote de greutate apropiata (daca exista pe undeva rulote la 550 kg greutate maxim autorizata :lol: ). Dar exista si dezavantaje, cum ar fi: este totusi un adapost din panza (foaie) de cort, deci susceptibil a fi "abuzat"; necesita o oarecare indemanare pentru extindere/strangere (altfel, nu se mai inchide cutiuta); necesita ceva mai mult timp pentru instalare (recordul nostru, la a 3-a montare a fost de circa 75 minute, din momentul in care am decuplat-o de la masina si pana la ultimul tarus batut).

Din cele de mai sus, rezulta imediat despre ce fel de stres a fost vorba :x.

Cat de repede ma dumiresc asupra modului de inserare a fotografiilor, promit sa urc pe forum poze, atat cu remorca-cort, cat si cu locurile prin care am fost.
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

Salut COSTINE!!!
Abia astept sa vad pozele cu remorcuta care "a dat fiori ursilor" :D ,
sper ca a fost un concediu reusit in noua postura de ....hai sa spunem...rulotist!
si nu uita ...pozeleee :D
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Costin Tabra
Membru forum
17

Mesaj de Costin Tabra »

@bebe: Salutare, salutare,
Nu remorcuta a dat fiori ursilor, ci vice-versa :D :D :D
Intr-adevar a fost un concediu foarte reusit, in primul rand datorita dimensiunilor marite ale Select-ului fata de cortul nostru obisnuit pentru astfel de iesiri. Pe de alta parte, zonele in care am ajuns au fost foarte frumoase si asta a contribuit de asemenea la reusita concediului.
Poze de exterior gasesti in sectiunea RV-ul meu. Din pacate, nu am reusit sa facem poze in interior; nu am mai avut acumulator in aparatul foto :oops: . Speram sa ne putem alatura intalnirii de la Bran si atunci veti putea face vizionare "live" :lol: si va veti edifica asupra acestui gen de "cazare".
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
popescu_c_v

Mesaj de popescu_c_v »

As vrea cateva detalii despre drum, loc de campare, apa, aglomeratie, etc de la Lacul sf.Ana. Daca reusesti sa pui si niste poze din zona ar fi super. :P
Costin Tabra
Membru forum
17

Mesaj de Costin Tabra »

@popescu:
Cu mare placere va dau urmatoarele detalii:
1. Drumul este cel cunoscut, adica: Buc - Ploiesti - Brasov - Sf. Gheorghe - Bixad. In Bixad exista indicator spre dreapta, catre Lacul Sf. Ana (17 km), baile Balvanyos si Targu Secuiesc. Urmati acel indicator si, dupa circa 10 km, intr-o curba se desprinde un alt drum (cu indicator de asemenea, Lacul Sf. Ana - 7 km).
Bucuresti -> Bixad ~ 240 km pe sosea buna;
Bixad -> intersectie ~ 10 km pe sosea de o calitate mai slaba;
Intersectie -> camping Sf. Ana ~ 7 km pe sosea cu destule gropi. Cu atentie, mai ales cu camperul dumneavoastra nu exista decat problema cat de grijuliu esti cu bucsele, amortizoarele si toate cele de pe dedesubt. Nici un pericol de lovire a "burtii" :D
2. Noi am campat inainte de campingul Sf. Ana cu vreo 2 km, intr-un loc denumit Panorama Sf. Ana. Cum veniti dinspre Bixad, acest loc este pe partea stanga si poate fi recunoscut foarte usor, deoarece are un mic chiosc, inclusiv cu o tablita undeva in zona pe care scrie Panorama Sf. Ana. Am montat cortul intre 2 fagi care ne-au asigurat umbra si racoarea atat de necesara.
3. Noi am ajuns joi noaptea si am gasit acolo 4 rulote. Aglomeratie a fost sambata-duminica. Luni spre seara, cand am plecat, mai erau in afara de noi 2 rulote. Apa se poate aproviziona din zona campingului Sf. Ana, de la o fantana cu cumpana, care are apa potabila. A 2-a varianta este din baile Tusnad - daca faceti excursie de aprovizionare - de la izvoarele cu apa minerala.
4. Poze din zona voi pune diseara, deoarece le am pe calculatorul de acasa.

Pentru alte detalii, oricand la dispozitie :D
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
popescu_c_v

Mesaj de popescu_c_v »

foarte prompt :P
multumesc pentru detalii
:D
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Poze am pus eu in urma cu 2 luni in topicul ”imagini si impresii...
Samson
Orice problema are o rezolvare practica
Costin Tabra
Membru forum
17

Mesaj de Costin Tabra »

@samson: Si ce, asta inseamna ca eu nu mai am voie sa pun poze???? :lol: :lol: :lol:

@popescu: Acum cateva minute am intrat in casa. Voi incerca sa micsorez si sa postez cateva imagini de acolo, sa va fie de folos si ajutor.
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

@costintabra Chiar te rog sa pui poze ! Vreau sa vad pe unde ai umblat si ce frumuseti nevazute inca de ochii mei ai gasit, ca sa stiu unde voi merge pe viitor, fiindca la un moment dat eram convins ca am vazut aproape tot ceea ce merita vazut.
EROARE !!! Mai sunt o multime de frumuseti de vazut si cred ca un ”calator profesionist” nu ar avea timp sa le vada intr-o viata de om.
Samson
Orice problema are o rezolvare practica
Costin Tabra
Membru forum
17

Mesaj de Costin Tabra »

Samson,

Intr-adevar, sunt foarte multe locuri frumoase de vizitat, nu doar in Romania ci peste tot in lume.

Cateva poze de la Panorama Sf. Ana:
Fişiere ataşate
Podisul Transilvaniei [640x480].JPG
Podisul Transilvaniei [640x480].JPG (73.51 KiB) Vizualizat de 6427 ori
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Încuiat