Multumesc ptr info dar problema este ca pretul produsului la dl Luidort Peti de la DEJ este mult mai mare ( la fel si la MotorHome Buc ) decat la EXIS 2000
Nu comentez pretul d-lui Peti sau al celor de la Bucuresti ,dar incerc sa gasesc o varianta financiara optima ptr mine respectiv pretul sa fie cel putin
egal cu cel de la EXIS 2000 .
Produsul mentionat este oricum foarte scump si la EXIS 2000 dar macar aici pretul este cel mai mic din Ro .
Accept si varianta second hand daca starea produsului este foarte buna ( aproape de nou ) .
Doream sa fac achizitia pina in 1 sept ptr a putea sa folosesc terasa in GRECIA dar daca nu gasesc o varianta mai buna atunci voi astepta sa cumpar de la EXIS2000 dupa redeschiderea firmei respectiv dupa terminarea concediului .( Pacat ca la EXIS 2000 inchide firma in plin sezon de folosire a RV-urilor si blocheaza prin aceasta
actiune si EXIS Ungaria care desii nu este inchisa nu face aprovizionare pe baza de comenzi ferme iar eu m-am trezit cu trei zile mai tarziu decat data limita de comanda in iulie )
Cred ca doar posibilitatea unor oferte second hand sa ma ajute drept ptr care am lansat rugamintea colegilor din Club Rv si astept o posibila oportunitate
Marian Enache
0740 390 147
marianenache21@yahoo.com