Camping PANORAMA Rucar

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Camping PANORAMA Rucar

Mesaj de Radu Pascu »

Am fost in acest weekend la Panorama situat intr-un peisaj de vis, chiar la intrare in Rucar dinspre Podul Dambovitei.
Impresiie de nota 10 pe toate liniile: conditii, curatenie, liniste, peisaj, gazde, pret. Insasi locatia face toti banii. Adica 40 ron cu curent si apa, rulota plus masina si doua persoane. Nu stiu daca mai este necesar sa mai negociem ceva, olandezul este deschis, dar CD-ul va decide daca va dori acest lucru.
Am ajuns vineri seara si m-am campat imediat. Apoi pana la ora 23 nu m-am saturat sa privesc valea catre Podul Dambovicioarei si muntii din departare. talangile vacilor se auzeau in departare, greierii prin preajma, si ici colo cate un caine, in vale i-si mai castiga painea de la stapani, simuland un intrus in perimetrul pe care-l pazea. Are si campingul cainii sai, trei "dulai" de talie "urias" (15cm) care nu ezita sa te incite la joaca tot timpul. Dar sa nu credeti ca nu pazesc. Nici tantarii nu trec perimetrul, de altfel nu am avut parte de insecte agresive de nici un fel, pe toata perioada sederii.
Zona este plina de obiective turistice si drumetii. Am sa enumar doar cateva.

Cheile Dâmbovicioarei şi Peştera Dâmbovicioarei(8km)
Mausoleul de la Mateiaş (12 km)
Castelul Bran (25 km)
Vestigiile istorice de la Râşnov
Schitul Dragoslavele (5 km)
Casa memorială George Topârceanu (17 km)
Barajul Pecineagu (30 km)
Mănăstirea Aninoasa (comuna Aninoasa, ctitorită în 1677)
Mănăstirea Nămăieşti (comuna Valea Mare Pravăţ, ctitorită în sec XVI)
Mănăstirea Negru Vodă (Câmpulung, ctitorită în 1215)
Parcul Naţional Piatra Craiului

Noi am fost cam nepregatiti pentru drumetii, asa ca am vizitat doar casa memoriala George Topaceanu si Maosoleul de la Mateias. Dar cu siguranta vom revenii si in alte weekenduri si ne vom scoate parleala.
Campingul este foarte curat, grupul sanitar este cu dotari moderne si intr-o stare impecabila. Fiecare chiuveta are sapun lichid si prosop propiu, dusurile sunt extrem de spatioase cu antecamera si perdea semirigida gen stor, care coboare de pe un rulou.
Racordari la energie electrica la fiecare loc de campare, iar la apa, doar cu bidon sau cu furtun lung, de langa grupul sanitar.
Iarba deasa si trifoi pe toata suprafata si un loc de foc de tabara in mijlocul platoului.
Cine are prietenei fara rulota, pot sa-i cazeze pentru 60ron in cele trei rulote statice garate in camping, care sunt dotate cu minimul necesar pentru un sejour decent.
Sambata seara am avut parte si de o ploaie cu furtuna, dar locul este ferit si nu am avut nicio problema. Efectul luminos al fulgerelor este insa foarte puternic asupra intregii vai, creeand un spectacol de sunet si lumina inedit.
A doua zi dimineata, am admirat rasaritul soarelui dintre munti, chiar in fata noastra, spectacolul fiind garantat, alaturi de o cafea aburinda, in prospetimea aerului de dimineata.
Duminica dimineata, am auzit toaca si clopotele de la manastire, care chema oamenii la slujaba Domnului. Si chiar am vazut rucarenii in straie de duminica cu sarete si chiar calare, indreptandu-se cu siguranta spre biserica.
Daca v-am trezit interesul pentru acest camping, voi posta fotografii maine. Nu am reusit inca sa le editez, dar cu siguranta maine ,vor fi incarcate in Picassa Album.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Re: Camping PANORAMA Rucar

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Bravo, felicitari pentru noua locatie. Personal, sunt interesat, am la sfarsitul lunii cateva zile libere. Daca nu se aude inca nimic despre intalnirea din Delta, voi opta pentru munte... Astept poze.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Radu Pascu
Membru forum
15

Mesaj de Radu Pascu »

Si un link la fotografiile inca needitate.
https://picasaweb.google.com/1173622519 ... directlink

RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
Constantin Curelea
Membru CD
21

Mesaj de Constantin Curelea »

O singura intrebare!
Cum este accesul din DN ?
Acum cativa ani se putea intra doar cu 4X4, rampa fiind foarte accentuată.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Radu Pascu
Membru forum
15

Mesaj de Radu Pascu »

Acum sunt doua rampe de urcare. Una prin dreapta pe un drum cu macadam care duce undeva in munte si da servitute in spatele campingului pe al doilea platou. Acesta este mai lin dar...este drum neasfaltat.
Al doilea si de altfel cel principal este mai abrupt, dar este betonat si finisat cu striatii antipatinaj. Eu pe acesta l-am abordat fara probleme si l-am urcat foarte usor. Se poate vedea in regim Street View.
Iata si coordonatele GPS de la intrare si foto Street View de pe Google. Coordonatele au fost luate cu telefonul si sunt foarte precise.
http://maps.google.com/maps?q=loc:45.404238,25.189300

RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Radu Pascu scrie: Adica 40 ron cu curent si apa, rulota plus masina si doua persoane. Nu stiu daca mai este necesar sa mai negociem ceva, olandezul este deschis, dar CD-ul va decide daca va dori acest lucru.
Ori de cate ori se poate aduce un avantaj pt membrii asociati este un plus pt noi .
Este necesar si binevenit orice avantaj pt membrii chiar si 5 ron la campare .

Orice membru asociat poate incerca sa aduca avantaje nu trebuie sa decida CD-ul ca e bine sa gasim un nou partener , atata timp cat a fost identificat si se poate face o discutie ... ce poate aduce avantaje asociatiei si membrilor.

Felicitari pt topic !
Bine ar fi sa se vada si in forum cateva poze in afara de link extern.... ca sa ramana si aici ceva in caz ca dispar pozele .. albumele candva din google....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Radu Pascu
Membru forum
15

Mesaj de Radu Pascu »

@ Ciprian
"Bine ar fi sa se vada si in forum cateva poze in afara de link extern.... ca sa ramana si aici ceva in caz ca dispar pozele .. albumele candva din google...."

fotografiile sunt destul de mari si greu de micsorat, plus ca au un format mai ciudat unele din ele.
Poate ne ajuta Cosmin sa le ia de pe Picassa si sa le posteze, daca are timp si nu-i cu suparare de rugaminte.

RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Se poate modifica si panorama, dar sunt ceva mai mici.
Fişiere ataşate
Panorama 2r.jpg
Panorama 2r.jpg (58.8 KiB) Vizualizat de 3254 ori
P1060656_RW2r.jpg
P1060656_RW2r.jpg (86.23 KiB) Vizualizat de 3254 ori
P1060657r.jpg
P1060657r.jpg (91.83 KiB) Vizualizat de 3255 ori
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Radu Pascu
Membru forum
15

Mesaj de Radu Pascu »

Multumesc de ajutor.
Mai am altele care au un format ciudat RW2 si sunt foarte mari. 18-25Mb si inca nu am soft pentru vizualizare. Dar o sa mai caut.

RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Sunt RAW se pare. Se pot vedea cu Photoshop si salva JPEG, TIFF, etc. Daca pot ajunge la mine vi le convertesc in ce format doriti. Aveti PM.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Foarte frumoasa locatia, este pe lista noastra "de vizitat" de ceva vreme. Intr-adevar imaginile ciudate sunt in format "raw".
Am descarcat toate imaginile din Picassa si le-am pus la noi pe Wiki pe pagina de prezentare a camping-ului: http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/Campsite_Panorama
Cred ca stau mai bine acolo decat in forum: sunt tot in domeniul clubrv deci n-ar trebui sa se piarda si nu sunt in forum unde ar ocupa foarte mult spatiu in pagina si nu s-ar putea citi textul.

In acelasi weekend noi am fost la un alt camping Panorama: am fost la Pensiunea Panorama Ghelari, urmeaza sa facem si noi o poveste despre locatia respectiva :)
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Radu Pascu
Membru forum
15

Mesaj de Radu Pascu »

Multumesc colegilor pentru precizarile in legatura cu formatul fisierelor. Cred ca am setat aparatul din neatentie pe acel format. O sa incerc sa trimit fisierele spre transformare, daca nu voi gasi ceva soft pentru ele. Posibil sa fie pe CD-ul care a insotit aparatul foto.
Dar oricum, ce a fost important cred ca s-a receptionat. camping Panorama, este o locatie care are toate atuurile spiritului de rulotism. O recomand oricui, pentru popas in tranzit, sau sejour.

RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
Scrie răspuns