topicuri parteneriate incheiate
propuneri de noi parteneriate
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ciprian a fost o scurta iesire pentru rezolvarea unor probleme in zona .Decit sa stau la hotel ,mai bine in aer curat .In august o sa ma intorc si vor fi mai multe zile sigur.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Deja acest topic nu-si mai justifica denumirea si propun schimbarea acesteia. Multumesc si eu lui Nelu de a fi incercat sa faca ceva bun pentru asociatie, dar daca nu a mers...
Propun denumirea de "CAMPING Valea Zanelor - Covasna".
Am fost in acest concediu si aici, la Valea Zanelor. Nu am inteles de ce trebuie un parteneriat cand pretul este de 30 lei, curent inclus, liniste in camping doar cand nu trec camioane pe strada. Muzica selecta seara la restaurantul din camping, dusurile comuniste, dar curate. Atentie, este un camping linistit, pentru tineret, varsta minima 50 de ani. Exista persoane care stau aici toata vara. Mocanita circula ocazional, pret 5 lei dus, 5 intors, pana la fostul plan inclinat care nu mai exista. Distanta de la camping la dusuri este cam mare, dar in general merita sa stai 2-3 zile pentru odihna. Se poate muta topicul la prezentari campinguri.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Cind am incercat eu pentru un parteneriat ,preturile erau mai mari si nu prea se campa lumea in incinta campingului .D-na directoare era foarte ferma asupra pretului.Se dorise un 40-45 ron,din partea dinsei .Pretul actual a scazut pentru a aduce totusi turisti,mai ales ce stau mai mult ,cu saptaminile s-au chiar lunile.Acestia toti campau in imediata apropiere,unde actualmente este" zona amenajata "de primarie pentru picnic ,fost loc liber fara plata .cmpingul fiind gol in permanenta .Si-au dat in final seama ca pot cistiga ceva bani si cu el ,facind mici modernizari ,dar nu suficient.Poate si ce am discutat eu in trecut cu dinsii,a dus la situatia de fapt .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
In completarea celor scrise de Gabi Dragomir si nea' Nelu, vin si eu cu citeva imagini intr-u fotoclip, unde se pot vedea deasemeni conditiile din campingul Valea Zinelor Covasna.
Sincer, mi se pare ca cine administreaza acest camping nu le are cu turismul.. Pacat de locatie, curte mare, frumoasa, dar cu ingradirea locurilor de campare pe o anume zona...
Pina la grupul sanitar tre' sa-ti iei un sandwish.. si un suport pt sapun, pt ca prosopul si hainele le atirni pe usa..dar asta e, una peste alta, la cit costa camparea inchizi ochii.. :)
In rest, statiunea curata, cu multe posibilitati de a infiripa noi prietenii cu cei campati cu luna pt odihna sau pt diverse tratamente.. Se pare ca majoritari sint tinerii pensionari.
Daca la inceput ii spusesem lui Gabi Dragomir ca a doua zi as vrea sa plecam, am stat doua nopti chiar bine, iar in final, chiar mi-a placut, pentru ca de fapt imi vedeam viitorul.
Planul Inclinat e praf, bataie de joc, camparea nu mai e permisa nicaieri decit in camping, care se pare ca e administrat de niste "baieti destepti".. Poate ca...vom mai reveni :)
In clip se poate vedea traseul facut de la locatia denumita Camping Panorama de la Sf Ana, prin Balvanyos-Tg Secuiesc-la Covasna, respectiv la camping Valea Zinelor.. Vizionare placuta !