Camping The Valley Ozunca Bai

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Silviu Ghete
Membru forum
14
Oras: Jugureni PH
Data nasterii: 26 Mar 1969

Re: Camping The Valley Ozunca Bai

Mesaj de Silviu Ghete »

In Olanda si guvernul este olandez. In Ro..... nu prea.
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Am fost eu acolo in vizita anul trecut in septembrie, pentru a prospecta daca se poate numi o locatie de weekend sau mai mult.

http://www.zoover.ro/romania/romania/oz ... el/camping

Am fost primit destul de "rece"
Nu am reusit sa vorbesc cu cineva din staf, de si erau in unitate.
Drumul execrabil, nu-l recomand pentru rulota.
Amenajarea initiala foarte promitatoare, dar lasata in paragina, la voia intamplarii.
Dupa ce am postat pe acel site, si mi-am facut cunoscuta identitatea, am avut o "replica" pe email de la patron, dar tardiva.
Se pare ca omu' se multumeste cu localnicii pe postura de clienti, sau....nu-i pasa.
Pacat de locatia superba.
Mai multe pe privat sau mai bine pe telefon.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Inteleg ca in ultimii 3 ani de cand am fost eu pe acolo nu prea s-a schimbat nimic! Pacat, pentru ca locatia mie mi-a placut: linistita, retrasa, perfecta pentru cineva care sa se rupa de cotidian si care cauta linistea. Pe de alta parte starea proasta a drumului, precum si lipsa de procurare de alimente(singura posibilitate fiind la Sfantu Gheorghe, adica destul de depate pe un drum praf) o face o locatie regretabila, din punctul meu de vedere. Cand se vor remedia problemele voi revenii cu cea mai mare placere!
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Silviu Ghete scrie:Campingul e fain, linistit. Personalul este foarte OK, pe mine m-au asteptat la 11 noaptea. Nu poti sa parchezi masina langa rulota, exista o parcare la intrare. Piscina e curata. Pretul mai mult decat OK (acum vreo 2 ani a fost 50 lei pt 2 persoane + un copil.... destul de mare). Limba maghiara este un avantaj, dar n-ai probleme gen nem tudom. Drumul.... sa zicem ca nu mi-am rupt rulota. Cu putina atentie merge bine. Cam ingust pe alocuri. Recomand campingul.
P.S. Lipsa semnal Orange.
Ca sa nu fie dubii, precizez ca vorbeam de "The Valley".
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

In urma discutiilor cu o cineva care a fost recent, am aflat ca drumul este la fel si din anume motive nu se doreste asfaltarea lui, iar despre camping, asa cum au mai spus si altii, nu se investeste nimic, patronul este multumit cu incasarile de week-end de la strand. Deci, se pare ca nu voi iesi in acest camping, mai am doua zile sa vad incotro o iau... :D . Eventual astept propuneri.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Pentru cei ce vor sa viziteze aceasta locatie, momentan campingul este inchis, lacat pus la bariera, adica pustiu, piscina uscata. Distanta de 4km este drum de tara, rupi rulota. Se poate sta off, sunt vreo doua poieni. Am fost luni, 07.07.2014

Imagine
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

In 2012 am fost acolo. Era dezolant, chiar daca era activ si piscina functionala.
La vremea aceea am facut o recenzie:
http://www.zoover.ro/romania/romania/oz ... el/camping
Nici nu ma mira ca au inchis. Olandezul nu prea a investit nimic. Pacat de locatie. Se pare ca a fost si boicotat de propietarii vilelor de acolo.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Niciodata parerile asupra unei locatii nu se pot comenta, intotdeauna vor fi opinii diferite. Nici noua nu ne-a prins bine cind luni 7 iulie l-am gasit inchis, dar locatia este frumoasa.
Drumul este ok, cam ingust in anume locuri ( ar cam fi putut fi mai ingrijit ), practic, un forestier pe care trebuie mers incet. Locatia este umbrita bine spre orele de dupaamiaza..
Cert este ca e ideal pt odihna sau pt o serbare cimpeneasca, eventual pt cei ce pun diverse conserve la borcan, deoarece mari activitati sau obiective, nu prea sint in zona cred eu
Pentru cei ce-si doresc odihna, chiar e ok. Trebuie insa sunat inainte de a merge, pentru o confirmare ! Deocamdata, gazdele prezente fizic, erau un dulau blind si un motan alintat.

Citeva fotografii recente de la locul cu pricina.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Concluzia : Nu plecati spre camping The Valley ( Ozunca Bai ) decit dupa ce va asigurati telefonic, ca veti fi asteptati. In rest, no comment. Vacante placute !

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Pentru cei ce doresc a isi face o imagine despre cum arata drumul spre Camping Valley de la Ozunca Bai, cit si interiorul curtii si alte detalii despre zona Tusnad, postez acest clip.
In clip se poate vedea drumul pe care l-am facut de la Darmanesti prin Oituz, Ozunca, apoi teapa luata la Camping Univers...ca in final sa ne oprim la "Panorama" de la Sf Ana :)

Pasul Oituz Ozunca Bai Tusnad Lacul Sf Ana iul 2014

Link Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=Zh4HJU4fYNI

* Pentru campare la acest camping, contactati proprietarii inainte de a face drumul pina la Ozunca Bai. Altfel riscati sa patiti ca noi si sa gasiti numai motanul cel alintat din clip...

Vacante placute cu vreme buna si cu cit mai multe fotografii insotite de distractie maxima ! :)

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Scrie răspuns