Grecia la inceput de August

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Dragos Marin
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Grecia la inceput de August

Mesaj de Dragos Marin »

As vrea sa plecam acum la inceputul lui August in Grecia, Halkidiki, in camping Thalatta sau Kuyoni, sau in Corfu (am vazut cateva camping-uri foarte frumoase in Corfu ), nu este nimic batut in cuie....
Daca sunt doritori pentru a merge impreuna ii rog sa scrie aici...
Multumesc !
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Raul Paltineanu
Membru forum
14
Oras: Codlea
Data nasterii: 14 Oct 1975

Re: Grecia la inceput de August

Mesaj de Raul Paltineanu »

Noi (3 echipaje) o sa fim din 4 August in Kouyoni. Va asteptam la un spritz daca va hotarati sa vizitati acest camping.
Autorulota Dethleffs pe Fiat Ducato 2.5 D
raulpaltineanu@yahoo.com tel: 0722548445
Adrian Vatamaniuc

Mesaj de Adrian Vatamaniuc »

La campingul asta Kouyoni , aveti vreo reducere , sau vreun pret preferential ?
Din cate am citit pe site-ul lor mi s-a ridicat parul din cap cu caciula cu tot :roll:
Dragos Marin
Membru forum
13

Mesaj de Dragos Marin »

Noi ne-am hotarat si plecam sambata dimineata pe 26.07, ce camping inca nu stim, am trimis cate un mail la thalatta si kouyoni dar inca nu am primit nici un raspuns, ati facut ceva rezervare pentru kouyoni ?
Sper sa gasesc si eu un loc liber pe acolo...., dar la cate campinguri sunt in Sithonia nu prea imi fac griji...
Raul Paltineanu
Membru forum
14
Oras: Codlea
Data nasterii: 14 Oct 1975

Mesaj de Raul Paltineanu »

Noi mergem a patra oara acolo si avem si ceva reducere. Am facut rezervare din luna aprilie sau mai doar telefonic, fara a plati acont. Eu sunt convins ca o sa gasiti loc la kouyoni deoarece este destul de mare campingul.
Autorulota Dethleffs pe Fiat Ducato 2.5 D
raulpaltineanu@yahoo.com tel: 0722548445
Dragos Marin
Membru forum
13

Mesaj de Dragos Marin »

Am revenit din Grecia dupa o saptamana, am stata in campingul Thalatta, am platit 32 de Euro/zi, campingul pe malul marii, plaja de nisip, sezlongurile la plaja gratuite dar trebuia sa consumi ceva de la barul de pe plaja, in camping era multa umbra, era chiar racoare in camping...locuri libere erau chiar si langa nisip (insa in soare), oricum ca si camping eu zic, ca merita banii la ceea ce-ti ofera si la unde este amplasat...
Am iesit din tara pe la vama cea noua Makaza, drumul bun si nou, in Grecia am facut un popas in camping Natura, este la vreo 30 km de Komotini, un camping frumos, liniste multa, chiar pe plaja, pretul fiind de 21 Euro/zi (e un camping in care merita sa stai cateva zile fiind si foarte aproape de Romania )
Mai jos puteti vedea cateva poze din acest concediu...( click pe ele pentru marire )
Fişiere ataşate
Camping Thalatta
Camping Thalatta
IMG_4021_600x450.JPG (75.87 KiB) Vizualizat de 3663 ori
Camping Thalatta
Camping Thalatta
IMG_4022_600x450.JPG (69.54 KiB) Vizualizat de 3663 ori
Plaja Camping Thalatta
Plaja Camping Thalatta
IMG_4050_600x450.JPG (50.42 KiB) Vizualizat de 3663 ori
Plaja Camping Thalatta
Plaja Camping Thalatta
IMG_4051_600x450.JPG (65.33 KiB) Vizualizat de 3663 ori
Camping Natura
Camping Natura
IMG_4195_600x450.JPG (96.33 KiB) Vizualizat de 3663 ori
Camping Natura
Camping Natura
IMG_4198_600x450.JPG (86.12 KiB) Vizualizat de 3663 ori
Plaja Camping Natura
Plaja Camping Natura
IMG_4212_600x450.JPG (58.75 KiB) Vizualizat de 3663 ori
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Felicitari pt excursia prin Europa cit si pt aceasta iesire in Grecia, mai ales pt ca ati fost solitari :) Mai pune ceva poze de la camping Natura..
Daca sinteti " pusi pe excursii ", fiind vecini de tapsan prahovean, o sa iti propun si-o tura pina in Turcia, pt ca deja avem o iesire impreuna :)
Deocamdata, excursia voastra fiind finalizata, o mut la topicul dedicat " Calatorii in Strainatate cu RV-ul "
Vacante placute in continuare !
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Dragos Marin
Membru forum
13

Mesaj de Dragos Marin »

Mai multe poze de la campingul Natura din Grecia nu am, nu prea sunt cu facutul pozelor :) , insa mie mi s-a parut un camping foarte ok (si zic eu ca sunt un pic pretentios :)) ) , din autostrada sunt vreo 20 km pana la el, chiar in aceasta perioada cand este varf de sezon era destul de liber, apa marii era pana la genunchi vreo 500 metri cel putin, abia vedeai oamenii in apa , asa de departe era, iar din cauza ca era atat de mica ziceai ca esti in cada, extraordinar de calda (nu am vazut pana acum apa marii asa de calda) ca si distanta pana la camping este foarte aproape de noi, de la iesirea din Bulgaria pe la Makaza sunt maxim 50 km... puteti vedea poze pe site-ul propriu http://www.camping-natura.gr/en/
Referitor la o iesire in Turcia nu cred ca mai mergem in acest an, vrem sa mai mergem in Austria si cam gata cu iesirile din tara pe anul asta (am tot umblat :) )
Bratu Dragos
Membru forum
15
Oras: ploiesti
Data nasterii: 21 Noi 1976

Mesaj de Bratu Dragos »

Salut Dragoș
Poți să-mi oferi mai multe informații despre campingul Thalatta ? Anul acesta intenționez să merg acolo. Am fost acum câțiva ani în Armenistis, dar aș dori să schimb locația.Punctual m-ar interesa următoarele:
1.accesul la piscină este gratuit?
2.toaletele și dușurile sunt curate?
3.restaurantul oferă posibilitatea servirii mesei la prețuri decente (în Corfu de exemplu pt. 3 persoane costa aprox. 25 de euro o masă ok ceea ce mi s-a părut rezonabil)
4.am vizionat un filmuleț pe net și mi s-a părut fff aglomerat (poate doar mi s-a părut)
Eu aș vrea să plec la sfârșitul lui iulie și cred că o să fac o rezervare din timp.
Mulțumesc anticipat pt răspuns
vw sharan 1.9 tdi -Kip de Luxe 34 EK
Dragos Marin
Membru forum
13

Mesaj de Dragos Marin »

Bratu Dragos scrie:Salut Dragoș
Poți să-mi oferi mai multe informații despre campingul Thalatta ? Anul acesta intenționez să merg acolo. Am fost acum câțiva ani în Armenistis, dar aș dori să schimb locația.Punctual m-ar interesa următoarele:
1.accesul la piscină este gratuit?
Da
2.toaletele și dușurile sunt curate?
Foarte
3.restaurantul oferă posibilitatea servirii mesei la prețuri decente (în Corfu de exemplu pt. 3 persoane costa aprox. 25 de euro o masă ok ceea ce mi s-a părut rezonabil)
Nu pot sa spun ca era foarte ieftin restaurantul campingului, insa la maxim 300 metri sunt destule taverne unde poti manca la pretul zonei...
4.am vizionat un filmuleț pe net și mi s-a părut fff aglomerat (poate doar mi s-a părut)
Ca si camping cand am fost eu in August intr-adevar era aglomerat, dar la cat de mare este chiar nu e asta o problema, pe plaja stai lejer, la piscina la fel...
Eu aș vrea să plec la sfârșitul lui iulie și cred că o să fac o rezervare din timp.
Am pus eu pe aici pe forum o harta cu locurile, insa daca nu sti cum sunt locurile (sa nu le fi vazut) poti avea surpriza sa rezervi si acolo sa fi foarte departe de plaja sau fara nici gram de umbra..., cam riscant cu rezerbarea...eu am gasit minim 7-8 locuri libere in August
Mulțumesc anticipat pt răspuns
Scrie răspuns