Sectiune rezervata discutiilor legate de campinguri
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Acum am venit de la Pasarea , colegul Dan Babanu , de altfel singurul care a raspuns solicitarii de a ajuta cu amenajarea locatiei a adus motocoasa dar nu prea fnctioneaza bine , fapt pt care va rog sa ma sunati daca aveti o motocoasa .
Ma duc maine ( daca gasim o motocoasa ) si coninui treaba acolo , mai exact il " mobilizez" pe Marian .
Astept un semn de la un coleg sau chiar 2 care pot sa ne imprumute asa ceva !
Multumesc !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cine doreste sa ajute sa tundem iarba la Pasarea in weekend , rog sa ma contacteze .
Cred ca vom merge f. devreme dimineata , apoi revenim dupa h 17 cand se mai calmeaza soarele ...
Am luat cu imprumut de la nea' Gica Papuc de la Ploiesti ( coleg din Asociatia ClubRV-RO )..... o motocoasa cu disc metalic .
Ma gasiti la nr de tel din semnatura , email , PM .
Multumesc !
Incerc sa ajung cu "Bucataru' " in seara asta dupa serviciu la tuns iarba ... de altfel e singurul care m-a sunat sa-mi spuna ca ar vrea sa ajute la treaba asta .
Se pare ca va veni cu cortul si se intaleaza aici pt weekend , poate da si la peste dimineata ...
Voi fi acolo chiar daca ajung sau nu cu camperul tot vin sa aduc benzina , ulei , grebla... sau sa ajut cu ce mai trebuie ... pe acolo ... eventual facem si un gratar ceva , bem un suc rece ... o bere ... stam la o anecdota :) cu Bucataru' ..... sa nu -l lasam singur , ca sa nu-l traga curentu' , ramanem cu el la o maslina o cafeluta , " o biscuite " !
Cine are chef de asa ceva si spirit de U.T.C.-ist sa sune la 0722 227 048 sau
0752 227 048
Suntem la Pasarea 2 echipaje. Ne am apucat de treaba. Bucataru deja a facut la prima ora aleea de acces... A tuns -o. . Stam si peste noapte... Continuam si maine ....
Fişiere ataşate
Tizule cel putin aici facem pt noi si colegi.... Aranjam pt urmatoarele intalniri....urmeaza sa bagam si apa curenta.
Iata si cateva poze cu colegii care ne-au vizitat astazi....
Am folosit si unul dintre pavilioanele de la tine pe post de foisor sa ne mai ascundem la umbra...
Fişiere ataşate
La Pasarea din cauza ploilor din iunie , "boschetii " au ajuns pana la genunchi , iarba , buruieni si tot tacamu'.. avem acolo ...
La tuns iarba si greblat , in acest weekend au venit sa ne ajute in total .......... un numar de zero Bucuresteni... asta e , nu ne-a descurajat acest lucru , ba chiar am facut haz de necaz ... este similar cu cazu' Costinesti /2012.
Am facut in 2 ce am putut cu Bucataru' ... urmeaza sa mai continue Marian vrecinu' ( contra cost ), pt. ca voluntari nu avem ... pt. acest lucru se va face o cheta doar intre cei din Bucuresti ( asta ca sa nu afectam cu iesirile noastre bugetul asociatiei si sa incercam un fel de automentenanta a locatiei ) :)
In aceasta dimineata ( luni 7 iul 2014 ) am fost in audienta ( la h 7:30 ) la primarul Vasile Lupu , care intr-un final ne-a aprobat cererea de racordare la apa curenta , pe care am facut-o in numele asociatiei si anul trecut , dar nu au aprobat-o atunci din cauza unor taxe..... L-am rugat ca intre lupi :) Acum am actele gata , chiar daca a durat mai mult....
Urmeaza sa facem caminul de 100x100x100 cm in urmatoarele zile si sa ne "intepam " in reteaua (conducta) de apa de la strada .
L-am "mobilizat" deja pe Marian ca sa se apuce de sapat canal / sant la 80 cm pana la strada si de asemenea locul pe care facem caminul de beton ...
De asemenea trebuie sa strangem /greblam de pe teren tot ce s-a cosit .
Va voi tine la curent cu evolutia lucrarii , la care din pacate nu pot ajunge decat seara, dupa serviciu sau dimineata devreme ca si azi intre 7 si h 9 ......pana plec si eu la treaba ....
Pt. a va amuza putin , in afara de cele cateva poze in care se vede cum arata drumul de acces inainte si dupa .....aveti un filmulet in care Bucataru' va arata cum se taie iarba , cand esti f. nervos dupa o saptamana de munca !!!! :)
Cei care doresc sa ne ajute ma pot suna si mergem impreuna seara sau in weekend , vedem ce mai facem ....
Astazi 8 iul dis de imineata la h 7. am fost sa cumpar ciment si o "bobina " de sarma ghimpata pt gard pt ca au inceput sa sara copiii la corcoduse.... au stricat o mica zona a gardului unde avem sarma ghimpata ....apropo daca are cineva nevoie de corcoduse sa vina sa le culeaga, sunt coapte....
Pt. ca nu avem voluntari / oameni care sa sape 100 ml la 80 cm- h , latime " o cazma" si nici bani de platit asa ceva neoficial , solutia pe care o gasesc va fi sa cumpar 2buc furtun 50m pe care sa le mufez unul in prelungirea celuilalt ca sa aducem de la poarta la locul de campare sursa de apa .
Mai avem si "solutia" luam doar un furtun de 20 m si ramane acolo apa , alimentezi la sosire sau mai faci un drum cu bidoane si gata , fara alta cheltuiala ! :)
Acest furtun / colac va fi "intins " numai la intalniri , apoi la plecare recuperat de Marian si respectiv depozitat la el acasa in vecinatate .
Am mai avut un furtun de la Relu Deliu dar nu e suficient de lung ...
Eu pot aduce unul de acasa dar e de 10 m, poate are cineva altul de imprumutat nu neaparat de donat ...
Daca ai un furtun lung cari nu-ti face trebuinta , pune-l pe Mercador , eu am sa intru sa caut pe dansul ! :)
P.S. Baietii s-au apucat azi de sapat ....i-am mobilizat si cu o bere la 2 "metrii " la prima h ... N-AU VRUT CAFEA SAU SUC ... ca sa aiba spor la sapat ca personajul Dorel , poate da vre unul din ei cu tarnacopul in teava de apa :)
Lucrarea a avansat , sapatura este gata , urmeaza sa facem caminul si saptamana viitoare speram sa avem apa curenta !
Daca ne poate ajuta cineva sa duca inapoi motocoasa de la Bucuresti la Ploiesti la nea' Gica Papuc ( locuieste pe centura la Corlatesti ) , m-ar ajuta f. mult pt. ca nu mai fac eu un drum special ( 130 km... pt asta ).
Astept un tel daca se ofera cineva , NU este voluminoasa , este model " de umar" nu pe 4 roti .
Mergem astazi dupa serviciu iar la Pasarea.... vedem ce mai putem face ....
Ma intalnesc cu Adrian Vatamaniuc, zis "Pana" ;) si mergem la locul de campare , probabil cu atelajele... asta ca sa facem si un gratar maine sau aruncam o undita in apa ...
Maine , colegul nostru din asociatie Relu Deliu ne aduce un sapator vrednic , ce are-n cap sa faca un sant de 130m la h 80cm pt a baga teava de apa pana la locurile de campare ...
Cine vrea sa participe sa ajute intr-un fel sau altul acest proiect ne gaseste la locul faptei !
Am inteles ca vine si Cristi Stoica.. deci suntem deja 5-6 + Marian ( vecinu') + inca un satean pe care l-am "angajat"... temporar...
Amenajarea locatiei continua... am incercat sa imbinam utilul cu placutul si am petrecut aici un weekend... incercand sa mai facem una alta ...
Am angajat si 2 oameni sa faca acel camin pt apa , de asemenea am " tocmit" si un tractorist pt. a aranja /cosi suprafata de jos de la lac .... mai exact "plaja" ... unde avem acces auto ... mai sunt colegi care coboara la lac cu RV-urile , aici fiind mai placut peisajul .
Incep intr-o nota vesela cu nea' Doru Ilie care ne-a ajutat... a facut partie spre Wc in caz ca vii " hotarat" si nu te tin franele :) sa ajungi rapid la toaleta ...
Mai departe a urmat amenajarea caminului ce adaposteste contoarul de apa si robinetul de trecere ....
Acest lucru a fost facut de Marian ( vecinu') impreuna cu Nicu , un alt localnic ce lucreaza in constructii ...
Fişiere ataşate