Garnituri pt. aragaz

Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de alimentare cu gaz (GPL).
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Nicu Iancu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 05 Iul 1967

Re: Garnituri pt. aragaz

Mesaj de Nicu Iancu »

Am citit si eu acest post si nu-mi dau seama ce este asa mare secretomanie unde se gasesc de cumparat aceste garnituri ???
In alta ordine de idei, am desfacut si eu ochiurile de la aragaz cu ajutorul lui Sandu, caruia ii multumesc, si am constatat ca si sub tabla de inox exista alt rand de garnituri. Uitati-va cu atentie ca se vad daca dati ochiul jos. Si acelea sunt imbatranite si trebuiesc schimbate...
Va doresc tuturor "TRASEE MINUNATE"!
Marian Enache
Membru forum
12
Oras: BRASOV
Data nasterii: 21 Noi 1958

Mesaj de Marian Enache »

CONCLUZIE
De unde se poate achizitiona aceste garnituri /Putem sa aflam un nr de telefon de la acel magazin Doresc sa schimb si eu aceste garnituri
preventiv daca exista pericolul scaparilor de gaz ( datorita vechimii acestora )
Nu cred ca o astfel de informatie poate sa faca obiectul unei catalogari tyip RECLAMA
Astept un mesaj
Marian Enache 0740 390 147
Nicu Iancu
Membru forum
17

Mesaj de Nicu Iancu »

Ai 2 variante:
1 - Le cumperi de la Roxana de la Exis.ro -Campulung, dar dai pe transport cat nu face,
2 - Cumperi clingherit sau faci rost si le confectionezi singurel,
Eu ma apuc sa le fac maine la servici, avand clingherit berechet.
Nicu Iancu
Membru forum
17

Mesaj de Nicu Iancu »

Eu zic sa incercati sa le faceti singuri, ce mama naibii, doar sunteti rulotisi, adica oameni priceputi !
Trasezi cu compasul 2 cercuri concentrice de diametre 60 si 50(51) mm apoi cu un cuter sau forfecuta de unghii din aia putin curbata (de la nevasta din trusa), cu rabdare, iti iei bataia de rigoare de la Doamna, ca ai stricat forfecuta.
Si inca o data ATENTIE ! S-ar ptea sa mai gasiti un rand de garnituri sub tabla de inox a aragazului. Uitati-va atent !
Nicu Iancu
Membru forum
17

Mesaj de Nicu Iancu »

Iata o poza cu ceea ce pare a fi a doua garnitura de la un ochi de aragaz.
Fişiere ataşate
02754.JPG
02754.JPG (41.7 KiB) Vizualizat de 2920 ori
marius sevilian
Membru forum
11
Oras: Lleida
Data nasterii: 11 Sep 1967

Mesaj de marius sevilian »

Nu va mai suparati...... .
Mesaj off topic, sters. Va multumesc pentru intelegere. Grosu V
Volvo + Hobby
Vacante placute tuturor !
Nicu Iancu
Membru forum
17

Mesaj de Nicu Iancu »

Am reusit si am facut in dimineata asta cateva garnituri. Unele de 1mm grosime si altele de 2 mm. Daca fac rost de clingherit de 1,5 mm, mai fac cateva.Iata poze cu ele si cu ochiurile de la aragaz, date jos si curatate la perie de sarma.
Adrian Vatamaniuc

Mesaj de Adrian Vatamaniuc »

Mie mi se pare mult mai simplu sa spui : "Le-am luat de la Exis , sau Obi , sau Motorhome ,sau Nicu ,sau Peti , sau Hornbach, sau Auchan".Eventual trecut pretul de achizite pe bucata sau pe set.
Cei care cauta asemena accesoriu nu stau sa mai dea mail-uri , PM-uri , si telefoane aiurea. Economie de timp si eficienta.
Reclama este atunci cand este afisat un banner pe pagina de start a forumului , sau repetata obsesiv la toate subiectele in discutie, precum castravetele lu' Caragiale in sketch-ul cu Florin Piersic.
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Avem pe forum sectiunea Un fel de reclame care merge "manusa" pentru mici anunturi de genul "Vezi ca este la Dedeman masuta de camping" sau "Am gasit la Baumax garnituri de clingherit".

Nici aici, unde s-a solicitat explicit informatia, nu-i o problema sa se faca o postare de genul "Am cumparat garnitura de clingherit de la Baumax". Si apropos, la Baumax chiar am gasit garnituri de clingherit si de cauciuc de diverse diamentre! N-am cautat si nu m-am interesat de garnituri pentru ochiurile de la aragaz (nici nu stiam ca exista) dar cine are un Baumax aproape poate verifica. Puteti intreba un asistent sa va indrume spre raftul cu asa ceva, la noi la Sibiu este in zona de instalatii, au un raft intreg cu tot felul de garnituri din diverse materiale si cu diverse diametre. De-acolo mi-am facut eu stoc de garnituri din clingherit pentru butelie.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Nicu Iancu
Membru forum
17

Mesaj de Nicu Iancu »

Cine are nevoie de garnituri, am facut eu cateva in plus si le donez ! Celor din Bucuresti sa se deplaseze in Berceni sa le ia. Atentie ! Au 2 mm grosime.
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Data nasterii: 16 Oct 1973

Mesaj de Arcadie Sandu »

Buna seara.
Stie cineva de unde pot procura garnituri pentru aragaz?
La Exis au dar costa mult transportul, as dori sa-mi spuneti daca gasesc undeva in Bucuresti.
Rulota se afla la 50 km de bucuresti si nu as dori sa iau ceva care "s-ar pute sa se potriveasca" prefer sa le achizitionez si sa le montez.
Multumesc anticipat.
Fendt 420 Saphir+ Passat
Adrian Coman
Membru forum
11
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 10 Iun 1967

Mesaj de Adrian Coman »

... cititi cu atentie prima postare a acestui topic... in ea, veti gasii toate informatiile de care aeti nvoie referitare la aceste garnituri.... si un sfat ... nu utilizati altceva decit ce este dedicat pentru rulota Dvs.... char daca transportul este prea scump ! RV-ul , costa mai muit !
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217
Scrie răspuns