Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Rulotist nou nout Comiselu Cristi Bucuresti masina Dacia Logan 1.5 d rulota Chateau 1993 telefon 0720900865. Va doresc la toti drumuri bune vant din spate vreme buna si sa va bucurati de achizitia dvs. :)
comiselu cristi scrie:Rulotist nou nout Comiselu Cristi Bucuresti masina Dacia Logan 1.5 d rulota Chateau 1993 telefon 0720900865. Va doresc la toti drumuri bune vant din spate vreme buna si sa va bucurati de achizitia dvs. :)
Salut Cristi ,
Bun venit ! iesiri cat mai placute si drumuri cat mai line :D
Ma numesc Cristian, sunt din Bucuresti, avem o rulota Buerstner 425 an 2000, cumparata personal din Olanda. Inainte am mai avut un TEC 1989 cumparat de Ploiesti.
Astept cu nerabdare urmatoarea iesire cu rulota.
Bine v-am gasit tuturor impatimitilor de iesiri fara constrangeri si libertate de a explora, fara norme.
Povestea mea incepe cu dorinta mea de a gasi ceva sa-mi satisfaca nevoia de a putea iesi oricand si oriunde ma apuca dorul de duca.
Initial am cautat rulota si am ajuns la transporter VW T3, pe care-l transform in dormitor.
Bine ai venit! T3 este des intalnit la nemti, la noi mai rar... felicitari pentru alegere, o masina robusta si costuri de intretinere minime. La cat mai multe iesiri in natura !!!
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Bine v-am gasit. Sunt membru al clubului de vreo 2 zile. Inca nu prea stiu cu ce se maninca. Sunt foarte pasionat de calatorii dar inca nu am o rulota. Miam luat un Opel Vivaro cu intentia de a-l amenaja pentru a fi cat mai comod in calatorii. Chiar am facut vreo 8000 de km asta vara prin Europa. Pana acuma am mers cu masina normala, mai pe la campinguri,mai pe la hoteluri.As fi interesat in organizarea de excursii in comun, nr de km nu ma sperie.
Sper intr-o colaborare eficienta. Cu bine.