Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Din modestele mele calcule pana acum stam cam asa:
-21 de echipaje
-44 de adulti
-12 copii
La mai multi fratilor ! Oricum va fi prima intalnire MARE a clubului.
Samson
P.S. Costin Tabra vine si el cu echipajul si "atelajul ".
Don' Samson, imi cer scuze ca va contrazic. Intalnirea din 1 decembrie 2006 a avut o foarte mare participare, cam la fel cu aceasta. Ramine de vazut citi se vor prezenta in weekendul 7-9
Domnule draga,
Eu vorbesc de PRIMA INTALNIRE LEGALA a ASOCIATIEI CLUB RV !
Acum avem acte, NU ?
(Iti place cum am adus-o din condei ? Oricum le-as numara in pozele de la 1 Dec 2006 tot nu-mi ies mai mult de 13 echipaje ! Poate il chemam pe Ghita Pristanda sa le numere)
Eu sper ca la Bran sa stabilim un record de participare !
SI TOT ASA INAINTE !!!
Samson
Referitor la intalnirea din 7-9 cred ca ar fi util si un anunt in presa;am intalnit de curand rulotisti care nu stiau de existenta site-ului Club RV (persoane mai putin initiate in calculatoare).
Deasemenea pt o rezonanta mai accentuata putem invita presa ca atare:
publicatii auto-moto,turism,reviste de "diverse" si de ce nu...,posturi TV.
Si sponsori ! :producatori de bere,de sucuri mai putin...
si eu,2+2.dar duminica dimineata trebuie sa o sterg.un program,ceva?vineri sosim,sa zicem,si sambata disscutam despre asociatie,etc?asta este timpul meu si de asta intreb.
Pai,vineri pe la pranz sau dupa pranz incepe toata lumea sa vina.Program liber toata dupa amiaza si seara. Gratare,bere,vin,tuici,palinci si alte liqueoururi. :D :D :D
Sambata dimineata,revenire cu bere si alte chestii de mic dejun. In jurul pranzului sedinta. Probabil ora 13-14 pentru a ajunge si cei care vin sambata. Discutii interminabile,certuri,impacari,etc. Continuarea activitatii de vineri sau sa spun reluarea! :D :D :D Urmeaza discutiile pe grupuri,bisericute,barfe amicale,dans,hore,sarbe si alte jocuri de societate! :D Seara foc de tabara,in principiu mare.Trebuie vorbit cu propietarul! :D
Deci sambata pe la pranz ar cam trebui sa fim limpezi! :D
Acceptabila.Am fost zilele trecute in zona,se circula relativ bine.In zona Paraul Rece o portiune de 50 m alunecare de teren la care se lucreaza(semaforizata).Se poate trece fara probleme.