"Puiul" meu

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Mircea Ionescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

"Puiul" meu

Mesaj de Mircea Ionescu »

Kip (pui in olandeza) Grey Line KG 48 af '92 (in actul olandez) '91 RAR
L-6620, l-2190, h-2450, greutate proprie 911, maxima autorizata 1300

Imagine

Ei zic ca rulota asta ar fi de 5 persoane dar adevavarul e ca e de 3,5 ca in patul suspentat din spate n-as incapea nicicum...
Ce-mi place: Avem loc cu totii cu tot calabalacul dupa noi si tot mai ramane ceva loc... Este confortabila, are apa calda cu dus (si pe gaz si pe curent), truma vent (face cald si pe la picioare), panou fotovoltaic cu acumulator si un mic panou de control unde vad consumuri si starea acumulatorului si in general pe unde ma uit constat cu incantare ca cineva s-a gandit si a rafinat dpdv tehnic conceptul a.i. sa fie cat mai simplu si eficient... Imi place ca are un aer robust si sta bine pe drum, desi prin interior mai tre sa mai strang din cand in cand balamalele...

Imagine

Ce nu-mi place: Ca are 2 butelii mici si spatiul e pt butelii mici si ar trebui sa fac modificari pt butelie mare, pt apa are 2 rezervoare de 15 litri si ba se termina unul ba altul si tre sa schimb prea des pompa din unul in celelalt, e f. grea si daca diferenta de divel e mare cand o calez pe capre nu pot sa o pun dreapta (mi-ar trebui un cric hidraulic in dotare...), ca sistemul de deblocare al franelor la mersul cu spatele (care e automat) nu functioneaza in totdeauna si cam fortez masina, ar trebui sa iau un 4x4 ca sa ma dau bine cu ea, pierd f. mult timp sa intind cortul si nu inteleg de ce nevasta-mea de fiecare data cand mergem undeva vrea sa-l intind... Ma enerveaza cand ii vad pe copii ca nu sunt atenti si lovesc cu piciorele in truma, cand calca pe prag, cad sar in pat, cand intra plini de noroi in ea... Si cel mai tare ma enervez cand tre sa merg pe drumuri proaste, cand o vad cum balangane in spatele meu imi vine sa fac cale-ntroarsa...

Imagine

Ce imbunatatiri i-as face... I-as lua o veranda in loc de cort, i-as pune si un sistem de incalzire electric in interiorul trumei (sunt unele dedicate dar cam scumpe), i-as pune aer conditionat si o antena parabolica...

Intamplari nasoale cu ea...
Cand ma duceam la RAR cu ea am ratat drumul de intrare, am franat si am vrut sa dau un pic cu spatele sa ma pot incadra pe drum, numai ca in spate era unul cu un harb care nici claxon n-avea si m-am urcat un pic pe el... Eu n-am avut nimic (un catadioptru crapat) dar la el a intrat radiatorul peste ventilator si i-am strambat capota... M-a ajutat f. tare forma taiata a spatelui ca practic a intrat sub mine ca altfel sigur stricam ceva p'acolo...
Era sa dau cu ea zdravan intr-un viraj intr-un camion parcat, noroc ca eram cu un prieten care s-a prins ca o sa lovesc si a tipat sa ma opresc, m-am oprit milimetric... Mare noroc am avut...
Am ramas cu ea in noroi la o manevra cu spatele, n-am mai reusit s-o urnesc nici inainte nici inapoi decat peste cateva zile cand s-a mai uscat... s-atuncea m-a mutat un prieten... De-aia ma gandesc la un 4x4

Una peste alta sunt foarte incantat, cand ma enerveaza nevasta-mea o amenint ca ma mut in rulota... iar ea crede ca glumesc :D :D
sorinn

Mesaj de sorinn »

Este foarte tare rulota. Poate puteti sa puneti si niste poze din interior. Sotia dumneavoastra chiar ar trebui sa-si faca probleme -eu as pleca de acasa sa stau in asa rulota chiar daca nu m-ar enerva sotia.
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

Desi am mai spus si o repet ca sunt un fan declarat Beyerland,nu pot sa spun decat ca ai o rulota "tare" Mircea!
Cum de altfel sunt ,poate, toate rulotele pe care le-am vazut la Cheia.
Fiecare are plusurile si minusurile sale si chiar ma uitam zilele trecute pe internet la o rulota Caravelair din 2006,la "numai" 9610 euro.Bine,fara cort,dar in rest cu de toate,sau aproape cu de toate!Si de ce spun scest lucru?Pentru ca nu inteleg o treaba!Un Beyerland similar are 741 kg goala (Caravelair-ul are 720),dar MMA este la Beyerland 1050,iar la Caravelair 900 :?:
Acum revenind la oile,pardon rulotele noastre,eu am un fix cu bucataria,care trebuie(musai in conceptia mea,de spiritul de bucatar din mine!) sa fie bine definita si cat mai individualizata in cadrul rulotei.In felul urmator:

Imagine

Si mai este o treaba!Bine gandita de englezi de la ABI,sub obladuirea carora este facut Beyerland-ul.Usa de la baie se deschide pe mana stanga,adica nu te trezesti cu ea in nas cand o deschizi!
Cat despre 4x4,Mircea,ce sa-ti spun.Ca daca este sa ramai in noroi nu o scoti nici cu papucul meu(care a trecut pe unde a ramas un Hilux-ma laud acum,dar este adevarat :lol: )si nici tractorul?Trebuie sa caut poza,ca este prea tare!Cu Toyota Hilux,doar nu credeati ca o sa pun poze cu un tractor tragand o rulota :lol:
Mircea Ionescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

@ Sorinn Voi pune si din interior dar tre sa fac putina ordine intai (macar sa strang patul) :D :D

@ marius Sunt misto rulotele cu bucataria si wc-ul grupate in spate, iti da senzatia de spatiu f bine delimitat... Fa-ti si tu un topic in care sa-ti prezinti rulota (daca vrei)... Treaba cu noroiul s-a intamplat la mine in curte, am nimerit cu o roata a rulotei intre 2 movilite (e mult spus, mai degraba denivelari) si cum plouase 2 zile la rand acolo am ramas, e frustrant, daca era nu's ce panta mai ziceam da sa ramai asa pe drept....
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

coupeule la 1300kg era normal ! :D
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Calin Lisovschi
Membru forum
18

Mesaj de Calin Lisovschi »

e, vezi, asta inseamna sa nu ai ford mondeo... (cornel neferu si vali mocanu stiu de ce...) :shock:
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Scrie răspuns