L-6620, l-2190, h-2450, greutate proprie 911, maxima autorizata 1300

Ei zic ca rulota asta ar fi de 5 persoane dar adevavarul e ca e de 3,5 ca in patul suspentat din spate n-as incapea nicicum...
Ce-mi place: Avem loc cu totii cu tot calabalacul dupa noi si tot mai ramane ceva loc... Este confortabila, are apa calda cu dus (si pe gaz si pe curent), truma vent (face cald si pe la picioare), panou fotovoltaic cu acumulator si un mic panou de control unde vad consumuri si starea acumulatorului si in general pe unde ma uit constat cu incantare ca cineva s-a gandit si a rafinat dpdv tehnic conceptul a.i. sa fie cat mai simplu si eficient... Imi place ca are un aer robust si sta bine pe drum, desi prin interior mai tre sa mai strang din cand in cand balamalele...

Ce nu-mi place: Ca are 2 butelii mici si spatiul e pt butelii mici si ar trebui sa fac modificari pt butelie mare, pt apa are 2 rezervoare de 15 litri si ba se termina unul ba altul si tre sa schimb prea des pompa din unul in celelalt, e f. grea si daca diferenta de divel e mare cand o calez pe capre nu pot sa o pun dreapta (mi-ar trebui un cric hidraulic in dotare...), ca sistemul de deblocare al franelor la mersul cu spatele (care e automat) nu functioneaza in totdeauna si cam fortez masina, ar trebui sa iau un 4x4 ca sa ma dau bine cu ea, pierd f. mult timp sa intind cortul si nu inteleg de ce nevasta-mea de fiecare data cand mergem undeva vrea sa-l intind... Ma enerveaza cand ii vad pe copii ca nu sunt atenti si lovesc cu piciorele in truma, cand calca pe prag, cad sar in pat, cand intra plini de noroi in ea... Si cel mai tare ma enervez cand tre sa merg pe drumuri proaste, cand o vad cum balangane in spatele meu imi vine sa fac cale-ntroarsa...

Ce imbunatatiri i-as face... I-as lua o veranda in loc de cort, i-as pune si un sistem de incalzire electric in interiorul trumei (sunt unele dedicate dar cam scumpe), i-as pune aer conditionat si o antena parabolica...
Intamplari nasoale cu ea...
Cand ma duceam la RAR cu ea am ratat drumul de intrare, am franat si am vrut sa dau un pic cu spatele sa ma pot incadra pe drum, numai ca in spate era unul cu un harb care nici claxon n-avea si m-am urcat un pic pe el... Eu n-am avut nimic (un catadioptru crapat) dar la el a intrat radiatorul peste ventilator si i-am strambat capota... M-a ajutat f. tare forma taiata a spatelui ca practic a intrat sub mine ca altfel sigur stricam ceva p'acolo...
Era sa dau cu ea zdravan intr-un viraj intr-un camion parcat, noroc ca eram cu un prieten care s-a prins ca o sa lovesc si a tipat sa ma opresc, m-am oprit milimetric... Mare noroc am avut...
Am ramas cu ea in noroi la o manevra cu spatele, n-am mai reusit s-o urnesc nici inainte nici inapoi decat peste cateva zile cand s-a mai uscat... s-atuncea m-a mutat un prieten... De-aia ma gandesc la un 4x4
Una peste alta sunt foarte incantat, cand ma enerveaza nevasta-mea o amenint ca ma mut in rulota... iar ea crede ca glumesc :D :D