Camping Eforie Nord

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
marius sevilian
Membru forum
11
Oras: Lleida
Data nasterii: 11 Sep 1967

Camping Eforie Nord

Mesaj de marius sevilian »

Am fost in acest Camping timp de 6 zile. Campingul este siuat aproape de apa, practic este despartit de sosea si faleza. Intrarea se face din strada Grivitei, ca si la Camping Meduza cu care este invecinat. Este destul de mic, cred ca aici vin in special "cortisti" si cine doreste la casute duble si triple dar dotari minime. Desi se vede clar ca nu s-au facut investitii de ani si ani, este curatel si se incearca metinerea lui functionala. Dotari: toalete spatioase cu apa calda(se faceau reparatiii la apa calda) numai dupa 18.30 si rece. Surse de curent foarte putine ca sa nu zic ca nu sunt, pentru apa o singura chiuveta exterioara. Aprovizionare: chiar pe strada Grivitei sunt cateva magazine de cartier sau pe artera principala a statiuni ori la Selgros Agigea. Seara se aude muzica de la terasa unui hotel dar nu pana foarte tarziu si de bun simt, altfel este un camping foarte linistit. Este semnal wifi de la hotelul din apropiere, doua gratare mari la dispozitia tuturor, umbra nu este, spatii de joaca sau alte dotari lipsesc. PLaja cu nisip fin dar foarte mica si plina de sezlonguri. Pretul este negociabil, orientativ: 10lei/persoana, 10lei/rulota-cort-masina, 3llei/curent. Pentru contact 0766798660;0729323081 d-nul Pralea, e bine sa sunati inainte si sa stabiliti si pretul. Recomand acest camping pentru cei cu copii mici pentru ca este linistit, mic si copiii pot fi lasati in voia lor. Nu recomand pentru pretentiosi, statiunea care nu ofera prea multe si plaja relativ mica cu acces numai pe scari.
Volvo + Hobby
Vacante placute tuturor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Camping Eforie Nord

Mesaj de Lupu Ciprian »

Daca ai timp Marius te rog pune si cateva fotografii. Multumim !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
marius sevilian
Membru forum
11
Oras: Lleida
Data nasterii: 11 Sep 1967

Mesaj de marius sevilian »

Imi pare rau, nu mi-am facut lectiile cum trebuie, in sensul ca nu am facut fotografii (nici nu sunt fan foto). Aici puteti vedea realitatea: http://campingeforienord.ro/. Sper ca nu am gresit cu tel de mai sus, pentru mai multa siguranta il puteti folosi pe acesta:0722433012 d-nul Pralea.
Volvo + Hobby
Vacante placute tuturor !
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Campingul este de pe vremurile Ceausiste .In acele vremuri era foarte cautat pentru liniste si restaurantul cu plimba tava .Existau casute ale inteprinderii textile Iasi si ale centralei Paroseni.Am stat si cu cortul, dar si datorita unor prieteni din Iasi la casute .De ceva vreme nu l-am mai vizitat ,mai exact din 2008.Ma bucur ca arata asa ,devenise o ruina .In vremuri demult apuse ,ne intilneam acolo cu turistii polonezi ce vindeau totul din POLSKI FIAT-uri sa fie mai usori la intoarcere ,dar cu bani . 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Scrie răspuns