Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
... drumul de la Belgrad pana pe insula Krk este 95% numai pe autostrada . In cei 570 km , cel putin 400 km a plouat torential uneori cu reprize scurte de grindina . La un momentdat termometrul masinii arata 13 grade .... Pe portiunea de autostrada din Serbia am platit 5 euro , vama am trecut-o destul de rapid si a urmat autostrada din Croatia care a costat 25 euro pana la Zagreb si apoi 15 euro pana aproape de Rijeca. Am campat la camping Jezevac care este foarte mare , curat , cu wifi oriunde , dar de asemenea foarte aglomerat , surpriza fiind ca a trebuit sa stam la receptie aproximativ o ora pana sa intram si mai erau numai cateva locuri libere din tot " cartierul" existent .Sunt multi cu rulote campate permanent aici . Am vizitat si portul Krk cu o gramada de posibilitati de a petrece vacanta aici si cu terase la tot pasul unde am urmarit si noi un meci de fotbal ....la o bere . Vom petrece pe aici 3-4 zile ....
Mihai Pop
Rulota Fendt Platin (an fabricatie 2000)+ VW Touareg V6 TDI
Tel : 0727.841.467
Email: popmihaitmga@icloud.com
Insula Krk va ramane in memoria noastra mult timp de aici inainte .....este suuper frumos aici cu peisaje de basm , cu o apa limpede si curata , cu oameni care stiu sa faca turism . Daca ar fi fost si plaja cu nisip si nu cu "pietricele " ( dar si asa are farmecul zonei ) as fi dat nota 10 . Am vizitat si oraselul Baska care este intradevar extraordinar de frumos ca zona si plaja . Cred ca insula Krk are cel putin 25 de campinguri.... practic vezi indicatoare de camping pe orice ruta de aici . Pentru cei nehotarati ( caci si eu am fost in situatia asta ) nu ezitati .... este fantastic!
Mihai Pop
Rulota Fendt Platin (an fabricatie 2000)+ VW Touareg V6 TDI
Tel : 0727.841.467
Email: popmihaitmga@icloud.com