Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna ziua!
Caut o priza de remorca cu 13 pini la care switch-ul interior are 2 cai ( se recunoaste usor ca sint 3 fire conectate la switch si nu 2 ) .
Cine are , multumesc frumos !
0722786069
Grigore
Radule, am un steker de trecere de la 6 la 13 folosit de mine la o remorca frantuzeasca pentru a o lega la priza masinii vw. Daca iti e buna ti-o dau.
In acest moment nu am numarat pinii dar cred ca nu exista alte variante. E un steker care se baga in priza europeana cu 6 pini si in celalt capat al lui exista priza mama cu mai multi pini.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Grigore Lazarescu scrie:Buna ziua!
Caut o priza de remorca cu 13 pini la care switch-ul interior are 2 cai ( se recunoaste usor ca sint 3 fire conectate la switch si nu 2 ) .
Cine are , multumesc frumos !
0722786069
Grigore
Multumesc de indrumare , am sa ma uit la knott , sper sa fie ce vreau eu.
Diferenta importanta este acel switch dublu cale.
Ramin deschis la sfaturi si oferte!
Cu bine
Grigore Lazarescu
Acel comutator, are rolul de a întrerupe lampa de ceață de pe stopurile vehiculului tractor și să comite pe lampa de ceață a rulotei. Este necesar acest lucru, pentru a nu deranja lumina roșie reflectată de rulotă în oglinda retrovizoare, pe timp de noapte. Dacă rulota dvs. nu are lampă de ceață, nu este necesar comutatorul.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Mersi frumos de info dar la mine , ( citroen) exista in priza originala un comutator cu 2 cai ,,, una zice de lampa de ceata si senzori , alta zice de conduita de drum , practic sint doua circuite si ori unul ori celalat este inchis , spre deosebire de contactul simplu comun.