topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Pana acum doar Jeremy de la Suceava ( Ionut Irimia ) a raspuns pe " rulotistii veseli " la "provocarea" mea ... de a merge la mare dar nu era hotarat unde ...
Am campat in perioada 21.06 -24.06 aici .Tot ce s-a postat mai sus este adevarat ...liniste,amabilitate din partea gazdelor,curatenie,preturi decente. Recomand acest camping.
Da Ciprian privelistea este super. Plaja puteti face jos chiar in fata voastra insa apa este mai limpede in stanga la Corbu ,aveti de mers in jur de 300-400m. Inca ceva ...vedeti ca seara sunt tantari pana in jur de 10.30.Sejur placut si distractie la maxim.
Cine vrea sa ajunga in siguranta sa nu mearga pe coordonate gps. Il sunati pe Ciprian pentru detalii... Cosmin Prund a ajuns cu 4x4, ceilalti s-au intors din drum si au ajuns in siguranta la locatie. (Informatie on-line de la Ciprian)
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Multumim Tudor pt informatii.
Suntem deja cateva echipaje... a sosit si Cosmin acum 2h.... vizionam meciurile... Se prind pe terestru 5 programe Ant1, ProTV, Tvr1, 2, TV Neptun
Maine bagam barca la apa si caiacul lui Cosmin.
ASTEPTAM inca 3 echipaje de Prahova...
In camping sunt cca 30 de parcele si exsista f multe surse de apa si curent.
UMBRA nu este deloc... dar pozitia este superba .
Se ajunge de la pod de la Navodari catre Corbu rapid facand in dreptul lacului la dreapta catre o statie de betoane (indicator) apoi stanga inainte de poarta unui depozit si se ajunge pe Malul Marii.
Se poate si pe Gps dar cu dreapta, repet catre respectiva satie de betoane apoi stanga,, va duce si navigatia.....
Fişiere ataşate
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Apa cred ca provine din put forat(a fost la un moment dat o mica pana de curent si nu a mai curs apa) ,are gust putin salciu dar pentru spalat e buna.In schimb privelistea face toti banii.
Nu stiu cum e apa... Noi bem doar bere... ;) Are presiune ....este un put cu hidrofor.
Oamenii-s f amabili...
Conditii bune dusuri , apa calda, spalatoare de vase , prize peste tot si surse de apa cu mufe rapide.
S-a marit grupul deja suntem 6 familii.
Vreme superba , de azi..... am facut plimbari cu barca... Aseara am luat jucariile copiilor ....tir cu arcul.... etc.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com