Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Stie cineva un loc de off camping in zona Pilio-Zagora?
Având in vedere ca este zona de munte (foarte multe serpentine care coboara spre mare). As dori un loc unde s-ar putea ajunge in siguranta la malul marii.
Si noi cochetam cu ideea unui miniconcediu de cca 1 saptamana pe Samothraki off pe diverse plaje, insa ne-a zis cineva ca nu mai sunt locuri la ferry, totul este rezervat pt perioada din jurul datei de 15 iul .
Lupu Ciprian scrie: ↑21 Ian 2014, 14:23
Paduraru Mircea a zis ca ar merge , la fel si MARIAN Ciocan si-a exprimat aceeasi dorinta ..pt la vara ...
Eu am vb cu Niki Radu si am zis ca p poate facem o Grecia pe continent , dar in camping .... in schimb daca as merge aici la Samotrhraki as merge off pt ca mi-au spus atat Gigi cat si Gusti ca e in zona camping de rulote ,si unul de corturi dar cam sus ca altitudine ... nu langa apa ...... si trebuie coborat pe scari la apa... ori daca mai ai so barcuta sau bagaje , mai bine stai off la plaja ... pe langa plaja ...
Se pare ca este superb pt. ca locul e virgin / salbatic ... fara agitatie comerciala cu boarfe chinezesti la tarabe la toate colturile si viermuiala ....
Singura treaba care nu-mi place este ca tre' sa dau aproape 200 de iepurasi numai pe ferry... dar probably ca in final merita ! :) pe mine m-au convins fotografiile ca merita ....
Salut! Topicul ar fi trebuit sa se numeasca Samothraki offcamping. In Grecia legislatia este clara, offcampingul este interzis peste tot doar ca se face o diferentiere clara intre campare si stationare. Poti stationa aproape oriunde, mai putin pe nisip, in clipa cand ai deschis marchiza si ai pus scaunele si masa, statutul se schimba in campare si exista riscul sa fiti amendati. Anul trecut am vazut o multime de autorulote si rulote pe plaja Parasonisi in Rhodos, dar nimeni nu avea deschise marchizele sau cu scaune pe langa masini. Am vazut autorulote si rulote offcamping peste tot in Grecia inclusiv cu numere romanesti.
Fişiere ataşate
20200827_115141.jpg (1.25 MiB) Vizualizat de 1278 ori
20200827_115142.jpg (1.22 MiB) Vizualizat de 1278 ori
20200827_114655.jpg (1.37 MiB) Vizualizat de 1278 ori
Cionta Gabriel 0773803646
BavariaCamp Sol Y Sombra