Traseul este cit de cit asemanator, cu cel facut de noi in 2009, adica, "un gen de circuit", care insumeaza aprox. 2850 km pe parcursul a doua saptamini, in a doua decada a lunii iunie.
Dupa un studiu a traseului si a locurilor de popas, a rezultat harta de mai jos, dupa care am impartit zilele, in asa fel incit in locurile de interes, sa putem poposi chiar si una-doua zile.
Cu rabdare, am parcurs traseul virtual pe Google Earth, in special in locurile care ni s-au parut mai interesante si am salvat fotografii, de pe fiecare etapa. In clip, apar toate detaliile.
Planificarea unei excursii mi se pare importanta, pt a nu ne trezi ca trebuie sa conducem o zi intreaga, de a sti cam cit timp avem si pentru noi, deoarece intr-un final este o excursie

Ne cerem scuze ca am postat acum intentia, dar decizia am luat-o foarte curind si camperul fiind pregatit, nu e o problema. Oricum, observ ca maroritatea inclina masiv spre Grecia
Totusi, daca cineva isi permite ca timp aceasta vacanta de doua saptamini, este binevenit. Traseul este destul de lung, va fi cam cald, punctul final fiind Kusadasi ( Camping Dereli )
In Turcia preturile sint mai rezonabile, comportamentul lor fata de turisti ne face sa revenim, lumea este simpla, exista si locuri luxoase, dar clipul ce l-am pregatit va va spune totul
Soselele sint excelente, tara e plina de munti, cu sosele destul de abrupte, politia ajuta turistii, adica nu-i vineaza, intr-un cuvint, merita din plin de vizitata, de aceea si re-venim :)
Traseul propus este urmatorul :

Sint 8 etape, cu sedre la : Canakkale- Izmir -Camping Dereli (Kusadasi)- Pamucakale- Camping ANT (Erdek)- Istambul - Camping Moocamp (Selimpasa)- Camping Veliko Tarnovo (BG)
La finalul clipului, se poate observa planul defalcat pe zile. Traseul nu este batut in cuie, daca undeva este frumos si vrem sa stam, stam. Totul este orientativ, dar in mare, asta e.

Aceasta este doar planificarea excursiei. Ce-o iesi si cum o fi, va spunem la intoarcere, sau daca vor fi posibilitati chiar si de pe traseu. Cele doua saptamini sint rezumate in 10 min.
Nu mai are rost sa pun alte poze, deoarece in acest clip sint prinse etapele si fotografiile aferente. Practic este o "oglinda" excursiei care intentionam sa o facem. Vizionare placuta !
Turcia cu camperul - Excursie virtuala 2014
LINK YOUTUBE : https://www.youtube.com/watch?v=ia3y5iez3AM
Drumuri bune tuturor si sa auzim numai de bine !

.