Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Imi cer scuze @Cristi I. , nu am pus intr-un topic dedicat aceste informatii pana acum ... de cateva zile de cand am sosit acasa a fost o continua agitatie ....
Oricum urma sa-mi pun CV-ul cum m-a sfatuit "un prieten" , ca sa ne distram si noi un pic .
In urma sedintei AGA colegii ( membrii asociati cu drept de vot ) m-au ales pe mine cu 71 pentru si un 1 vot impotriva pt a fi pt urmatorii 2 ani presedintele Asociatiei ClubRV-RO .
Impreuna cu colegii ce fac parte din CD ( cei din lista de mai sus ), vom incerca sa continuam drumul acestei asociatii . Principalul nostru scop este sa facem ca acel card F.I.C.C. ClubRV sa aiba valoare si sa-l scoti din portofel spre a-l utiliza !
Despre mine cateva cuvinte...
Locuiesc impreuna cu Irina intr-o casuta la marginea Bucurestiului spre Cernica Ilfov ,intr- o zona verde langa Lacul Cernica .
Am 35 de ani, am o mica afacere in Bucuresti ( un centru bodybuilding -fitness & solarium bronzare ) , sunt rulotist de 10 ani ( unoeri vreau sa fiu si pescar ) si am fost cortist de copil , de cand parintii ne duceau pe mine si pe sora mea Monica la camping Caciulata , Mamaia "La Butoaie" sau in Bulgaria( Nisipurile de aur ) cu Dacia 1300 citindu-ne " Pe drumuri de munte" de Calistrat Hogas :) .. asta ca sa nu ne plictisim pt ca nu aparuse tableta in anii 80' , deci nu suntem generatia "Andoid" suntem generatia "x si zero".
Mai tarziu am continuat cu cortul in 2 cu Irina ... anual faceam cateva ture pe an cu motocileta Suzuki GSX-R600 prin tara.... avand cortul la noi in rucsac , unul mic , dar cand iubesti nu mai conteaza ... :)
Am fost forumist si pe motociclism.ro ma cunosc si acolo cu aprox 300 de pers.... am participat la evenimente si competitii .
Educatie : Am absolvit Liceul Electronica Pipera din Bucuresti , dupa care mi-am continuat studiile la Hyparion ramura Turism Comert 3 ani , apoi am fost plecat o perioada din Romania , perioada in care m-am ocupat in Germania cu comert auto (import ) pt Romania .
In aceasta perioada ( cativa ani ) am vizitat cam toata Europa , mai putin tarile nordice. ( DK , FN , SW )
Vorbesc fluent lb. engleza si lb. germana , iar la nivel de incepator lb. Italiana .
Imi plac intalnirile la care participa persoane din diverse locuri ale Romaniei pt a face schimb de experienta si pt a afla lucruri noi , pt a-mi face noi prieteni cu care sa pot conversa in mediul "internaut" si-n cursul anului .
Ador intalnirile cu muzica , bancuri , foc de tabara , in general off camping ....
Doresc sa inchei aceasta prezentare cu un apel catre cei ce au parasit candva aceasta asociatie sau forum din diverse motive , carora le adresez mesajul : VA ASTEPTAM INAPOI LA CLUBRV-RO !
Mesajul se adreseaza numai persoanelor care au avut un comportament decent , fara a afecta in mod negativ imaginea clubului , respectiv a asociatiei !
Am onoarea sa va salut pe toti , de la vizitatori , membrii forum , membrii asociati , colegi din CD .... pana la membrii fondatori pe care-i invit sa revina si sa participe alaturi de noi la intalniri si pe forum la postarile turistice de interes general !
Impreuna formam cea mai mare comunitate de rulotisti din Romania , iar aceasta se numeste CLUBRV-RO !
Inchei cu o poza "selfie" cum e la moda :) de la noi din RV .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
@ADI , nu l-am schimbat ca sa nu apar cu rosu , am zis ca e mai ok sa fim toti " albastrii " .
Cu riscul de a "aluneca" putin in off topic , pe aceasta cale invit public colegi ca Vali Panait , Liviu Andrei ( Adrian ) , Ecaterina Serban &Gabi, Gigi Serpescu si altii , sa revina in asociatie ...
I-am nominalizat pt ca acestia sunt oameni care m-au sustinut si respectiv incurajat permanent in demersurile mele , chiar daca au lipsit ( temporar sper eu ) din asociatie .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Mult succes in noua functie,sper sa fii la fel de activ ca inainte de alegeri!!
Off topic: primul pas ai facut ca un adevarat presedinte(la sosire toata lumea va primii revista,colantu si harta)eu nu am primit nici la plecare.
Alegerea lui Ciprian Lupu presedinte vine, firesc, dupa o activitate anterioara dedicata clubului ca vicepresedinte.
Entuziasmul tineresc, dorinta de a face ca simbolul CLUBRV -RO sa dainuiasca si sa se dezvolte, sunt suficiente argumente ca sa fim increzatori in reusita sa.
Ciprian va avea din partea tuturor membrilor CD un sprijin efectiv.
Vom incerca sa-l ajutam in activitate iar prin aceasta sa ducem pasiunea noastra comuna, rulotismul, la o forma de exprimare sinonima cu ce exista in Europa.
Succes!
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com