SE PROPUNE O EXCURISE DE APROXIMATIV 1 SAPTAMANA IN GRECIA
In toamna, in Septembrie, cand apa inca este calda fara sa fie nisipul prea fierbinte sa calcam, cand numarul turistilor s-a redus putin, propunem o excursie in Grecia. Noi ne-am dori sa mergem pe insula Thassos (unde am mai fost si ne-a placut) dar suntem deschisi la variante. De exemplu n-am refuza nici bratul Sithonia in peninsula Halkidiki. Singurele chestii la care tinem neaparat este sa nu fie foarte departe (Sa zicem maxim 1200 km din Sibiu, sa putem merge intr-o zi lunga sau in 2 zile lejer) si sa fie in septembrie, inainte de inceperea scolii. Noi nu suportam prea bine caldura motiv pentru care nu vrem sa mergem in iunie / iulie / august, am mai fost si nu ne-a placut.
Daca se mai gasesc doritori stabilim traseul si destinatia si perioada de comun acord.
Calatorim cu 2 copii (10 ani si 3 ani) si la data excursie vom avea un catelus Golden Retreiver de vreo 7 luni.
Noi plecam pe 28 august pe Samothraki ... suntem 3 echipaje pana acum (eu ,Padurarau +2 copi si inca un echipaj).Vom sta aproximativ 10 zile asta in functie de ce gasim acolo.
Daca te aranjeaza perioada si locatia vorbim pe telefon detalii.
Multumesc de oferta si sugestie. Arata SUPERB locatia, si perioada ar fi OK, dar e off-camping :(
Probabil as putea supravietui fara aer conditionat, dar am nevoie de apa pentru dus...
In plus rulota mea nu are panouri solare.
O sa va urmaresc topic-ul, poate ma razgandesc pana-n august.
Sant interesat de o plimbare in Grecia de la 01.09.2014 pana la 20.09.2014.Eu vin de la CONSTANTA si intru in Bulgaria pe la Negru Voda. Daca aveti alta ruta ne vom intalni in drum spre Grecia.
Draghiciu Dumitru
Constanta
dumitru.draghiciu@gmail.com
Mob: 0721930633
Kia Sorento 140 HP si rulota Efeilland 1999
Buna Ziua
Si noi vom avem in planificata o vacanta in Grecia in sfarsitul aug inceput de sept ( 10 zile campare 2 zile dus 2 zile intors )
Destinatia SITHONIA
Putem discuta eu avand destinatia hotarata deja ,daca vorbim de camping ( Camping ARMENITSI ) , vizitand personal acesasta locatie
Astept contactare si poate gasim o solutie comuna de petrecerea a vacantei
Eu plec si in 21 iunie in LEFKADA daca sunteti interesat cititi postarile mele
Este posibil sa ne alaturam si noi acestei iesiri in Grecia, pe Sithonia, spre sfarsitul lui august. Daca ne adunam mai multe rulote am putea face o corespondenta in numele Asociatiei, cu campingul respectiv, pentru rezervare de locuri si, eventual, o reducere a pretului de campare deoarece sejurul ar fi la final de sezon. Dezvoltati in amanunt subiectul, eventual ceva poze, pentru ca mai sunt ceva colegi care sunt tentati de Sithonia.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Buna seara ,
Pretul in septembrie 2013 a fost posibil prin negociere la 22 eur all inclus ( am negociat in nume propiu si ptr o rulota ) .
Este buna solutia sa putem negocia pretul ptr mai multe rulote /echipaje .
Eu am un pliant de la acest camping ( mai am si altele ) dar se poate vizualiza pe www camping armenistis .com ( limba romana ) .
Toate variantele de preturi functie de nr de zile dorite .
Tinem legatura daca sunteti interesati .
Noi sigur mergem cred ca dupa 25 august pana pe 28 august plecarea ( functie de prognoza meteo pe 15 zile ).
Sa auzim numai de bine .
Fam Enache BRASOV 0740 390 147
Salutari,
sunt si eu interesat de acesta propunere pt Grecia de la inceputul lunii septembrie.
Opinez ca ar trebui aleasa o locatie / camping care sa ne ofere facilitati cat mai bune pt ca vom merge cu copiii.
Pe masura ce se vor cristaliza discutiile voi interveni daca va fi necesar....
Cosmin Chiribau.
Bacau.
Cosmin Chiribau
Hobby De Luxe 460 ufe model 2013-Volvo xc70 model 2009
0722 37 48 68
cosmin@intercasa.ro
Vrem sa mergem si noi in Grecia in septembrie sau final de august , dar nu vrem sa ratam nici Delta 2014 organizat de ClubRV inainte de inceperea scolii ( 15 sept ) deci ar fi de organizat pe 12 - 13 - 14 sau pe 5-6-7 sept aceasta "DELTA " .
pt Grecia off camping ... unde s-a discutat despre insula Samothraki la care se poate ajunge in cateva ore de la Bucuresti , distanta fiind 500km + ferry boat ( travesare bac ) .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cele mai ieftine campinguri pe Sithonia sunt Melissi si Pitsoni - 21 euro, Rea - 26 euro si Armenistis - 30 euro. Camp. Melissi are si o oferta : stai 4 nopti - platesti 3; stai 9 - platesti 7 si stai 13 - platesti 10. Camp/ Pitsoni are ca oferta un discount de 10 % din pretul de cazare. Mai navigam si mai cautam campinguri care sa ne asigure siguranta, curent, apa si umbra ca Marea este la dispozitia noastra. Melissi si Pitsoni sunt in apropiere de Sikia, Armenistis langa Sarti iar Rea langa Vouvourou.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Sant interesat de o plimbare in Grecia de la 01.09.2014 pana la 20.09.2014.Eu vin de la CONSTANTA si intru in Bulgaria pe la Negru Voda. Daca aveti alta ruta ne vom intalni in drum spre Grecia.
Salut.
Si eu fac planuri de plecat in Grecia 1-25 Iulie. Din ce am citit si intrebat pe ici pe colo, se pare ca drumul prin Negru Voda este cam prost in partea Bulgareasca.
Stii cumva daca s-a reabilitat drumul la bulgari?
De intrat in Grecia mi-am propus sa folosesc varinata noua prin Makaza, drum reabilitat recent.
Autorulota Weinsberg CaraBus 600K - Fiat Ducato
Robert Moga
0722194730
robert_moga@yahoo.com
Buna Ziua
din experienta propie ( vizitat camping in sept 2013 ) recomand formarea unui grup ptr GRECIA HALKIDIKI SITHONIA )
in perioada 25-28 aug -8-12 sept 2014 la CAMPING ARMENISTIS
Este o locatie foarte buna cu spatii foarte largi si umbroase ( padure ) cu zona de plaja cu nisip si dotata cu tot ce este necesar
ptr un sejur lipsit de griji ( restaurant ,piscina ,cantina ,magazine ,terasa cinematograf ,cabinet medical alei asfaltate ,locuri de campare plane )
Preturile si oferta 2014 se poate analiza pe www. armenistis.com/gr ( cu discounturile si/sau ofertele in zile sejur foarte avantajoase )
Eu am planificat ptr aceasta perioada un sejur de 12-13 nopti si alegerea este ptr aceasta locatie
Am vazut cateva optiuni descrise in topic -unele sunt bune dar in general nu sunt locuri foarte bune ramase libere deoarece in aceasta zona
predomina stationarea sezoniera a rulotelor grecesti ( pe baza de abonament 6 -12 luni )
O alta varianta buna este Campingul REA Vouvourou cu conditii bune de campare dar la capitolul plaja este deficitar ( plaja se afla intr-un mic port iar baia in mare se face printre diverse barci -pretul este convenabil totusi )
Personal sunt pregatit si ptr varianta de campare OFF dar consider ca aceasta poate sa fie o solutie doar in cazul unui grup de 3-4 echipaje ( ma gandesc la securitatea
camparii in diverse intervale orare
Astept semnale de la eventualul grup ( eu sigur merg in perioada amintita )
Sa auzim numai de bine
Fam Cristina si Marian Enache
brasov 0740 390 147