Cumpar remorca 750 Kg cu frinare

Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Grigore Lazarescu
Membru forum
13
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 25 Noi 1964

Cumpar remorca 750 Kg cu frinare

Mesaj de Grigore Lazarescu »

Buna ziua , caut o remorca de 750kg cu sistem de frinare cu dimensiunea lazii de aprox 2m / 1.
Am incercat sa inchiriez de la Bricostore si am primit un junghi. Am avut apoi remorca mea si am inceput sa apreciez sistemul de frinare. Exista in Bucuresti oferte interesante ? Am cautat pe net si exista multi dealeri , o sa incep sa ii vizitez. De afara nu prea am gasit decit la pret neinteresant avind in vedere transport si inmatriculare.
Orice sfat , indrumare , experienta este bine venita. Multumesc !
Grigore Lazarescu
0722786069
Mihnea Donescu
Membru forum
16

Re: Cumpar remorca 750 Kg cu frinare

Mesaj de Mihnea Donescu »

Din experienta,frinata e mult mai bine.Daca cautati noi,veti lasa bani frumosi pentru ea.....Ideal ar fi sa iesiti cu un camper,va organizati un mic concediu si sa veniti cu o remorca trasa de camper.Ieftin si bun nu exista,decit in imaginatia unora....Eu am uzata din semnatura,dar daca am de schimbat betonplex-ul sau amortizoare,bucse,alea costa.Mai ales daca vrei o remorca care daca mergi mai tare sa stea cuminte in spatele masinii.Consultanta pe privat...
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
Grigore Lazarescu
Membru forum
13

Multumesc frumos de sfaturi.
Va rog frumos daca puteti sa imi spuneti ce si cum se poate lua din zona Dumneavoastra , este mereu interesant.
Scrieti aici ca doar e topicul meu si informatiile sint bune pentru toti.
Va multumesc
Grigore Lazarescu
0722786069
Mihnea Donescu
Membru forum
16

Mesaj de Mihnea Donescu »

De aici luati ce luati si din Ro.Dupa ce veti stii ceea ce vreti,e de cautat in tarile cu traditie in remorci...
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
Grigore Lazarescu
Membru forum
13

Multumesc , stiu foarte exact ce vreau si am cautat in Germania si tarile nordice. Se pare insa ca la produs nou e mai ieftin sa iei din Romania , daca ( :) ) reprezentantele au chef de munca. Mai incerc!
Grigore Lazarescu
0722786069
Scrie răspuns