Concediu 9-21 iulie

Orice membru al forumului ClubRV-RO poate propune o intalnire rulotistica
Petre Florin Marius
Membru forum
16

Concediu 9-21 iulie

Mesaj de Petre Florin Marius »

In perioada amintita dorim sa facem un circuit pe traselul Ploiesti-Campulung Muscel-Horezu-Hateg- Sibiu-Sambata de Sus-Ploiesti structurat in patru etape si anume:9-11 iulie Pastravaria Bratioara sau off camping Leresti;12-15 iulie camping Trei Stejari Horezu;16-18 iulie off Hateg sau camping zona Sarmizegetusa si ultimile zile off in zona manastirii Sambata de Sus.Perioada nu se poate modifica intrucat santem in concediu de la serviciu,maximum se poate intarzia inca o zi.Daca sant doritori de un circuit la pas,cu multe locuri de vizitat precum si binevenita odihna va rog sa ma contactati.Santem doi adulti si un baiat de 9 ani.Deasemenea ne putem intalni pe traseu daca eventualii colegi de plimbare nu au atatea zile libere.Vacante placute si drumuri bune tuturor. :D
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
Stefan Pirau
Membru forum
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 17 Dec 1982

Re: Concediu 9-21 iulie

Mesaj de Stefan Pirau »

Salutare! si eu vreau sa plec de pe 4-21 iulie in apuseni-unde fac cateva trasee cum ar fi-cheile galbenei, cgeile somesului cald- catatile radesei,izbucul galbenei, aci voi sta vreo saptamana apio vreau sa ajung in retezat- vf peleaga, lacul bucura-trebuie sa ma mai interesez ca aici nu am fost niciodata, sa vad daca gasesc unde pot campa, apoi de acolo poate pe transalpina si sa campez undeva langa Voineasa (unde am stat foarte bn anul trecut-Vreo 5 zile am stat la 3 km de Voineasa-verdeata, apa rece) sau la obarsia lotrului-numai ca aici au cam bagat astia escavatoarele si nu prea mai gasesti ceva virgin pe malul raului si apoi ultimele zile vreau sa ajung la Nucsora pe Valea rea sa urc pe Moldoveanu.
In apuseni am fost anul trecut am stat 4 zile in poiana Glavoi si am facut cateva trasee, e super, aer curat, fara mizerie- unde are si lozinca -Glavoi fara gunoi.De asta as vrea sa mai merg si anul asta ca e foarte frumos. sunt multe corturi dar si rulote. anul trecut am fost in perioada 9-20 iulie.
Scrie răspuns