Daca vremea ne-a jucat feste vineri seara cu o mica ploicica, care nu ne-a deranjat, deoarece am beneficiat de umbrarul existent, simbata si Duminica, am avut zile senine caldurose.
Am fost prezenti in ordine, Dragos care a fost initiatorul, noi "rusii", George Burneci, Relu Deliu, Gabi Dragomir, fam Dinca, Arcadie Sandu si surpriza fam Adam Alexandru si Cristina.
Atmosfera linistita cu momente comice, cu veselie si cu multe feluri de mincaruri ...Veteranul George Burneci, ne-a delectat in doua rinduri cu "acrobatii aviatice", (veti vedea in clip)
Patronul care ne-a vizitat, un om deosebit si modest, ne-a asigurat orice ne era necesar, a reluat discutiiile cu Relu Deliu si cu mine, referitor la continuarea parteneriatului cu clubRV.
Pretul este un record, noi care n-am avut nevoie de curent, am platit 20 lei pt 2 nopti de campare...incredibil, dar adevarat..Acest tarif, a compensat lipsa pomilor care cresc si vor fi
Celor ce doresc "un sejur" pt. citeva zile "de recreere", le recomand aceasta locatie, mai ales in cursul saptaminii ! Se pot face excursii in imprejurimi, atit la Vulcani, dar si prin zona.
In concluzie, noi vom reveni in aceasta locatie linistita si cu un peisaj pe masura. Avind in vedere ca am mai pus poze si in topicul de anul trecut, voi posta citeva si clipul aferent.. :)

E bine ca acest camping, ce este in dezvoltare conform spuselor proprietarului, sa-l avem pe pagina noastra la un loc de frunte, gazda fiind amabila si cu deschidere catre rulotism.
.