Daca v-a impresionat un produs sau serviciu pe care il recomandati colegilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Si eu o sa particip la sedinta si intilnirea tinuta la Laguna Albastra de vineri pana sambata ,
daca cineva doreste un anumit produs din catalogul falle,rog sa ma anunte sa pot lua cu mine.
Va salut dl. Peti. eu as dori o solutie de toaleta albastra (fie thetford, fie altceva daca nu aveti thetford pe stoc). Si as mai vrea un dulap/mobilier de cort pt pus aragazul pe el, insa nu am acum catalogul cu mine sa aleg modelul. O sa revin cu detalii. aveti pe stoc vrreun model anume?
Solutia pentru wc trebuie folosit thetford,fiamma,dometic...restul nu-si fac treaba,am incercat pe toate personal .
Cel mai eficient sant saculetele .
Am sa iau cu mine mai multe,ca majoritatea asta solicita.
Momentan nu am in stoc dulap de bucatarie,de obicei tin brunner.
Va multumesc. din cate vad intr-un site thetford exista o solutie albastra (din aceasta am mai folosit, o stiu) si o solutie verde (Aqua Kem green) cu aroma de lamaie, care este usor mai scumpa cred. Saculete nu am mai folosit pana acum. As cumpara o cutie de saculete (la cate folosiri ajunge o cutie?) cat si o solutie, eventual de volum mai mare .
Puteti sa imi comunicati preturile la solutii (cele de ambalaj mai mare) si la saculete?
Preturile sunt identice ca si in germania,austria,ungaria....le gasiti in euro in catalog.( adica cu tva de 19%...restul pana la tva romanesc le inghitem deoarece credem ca nu poti recalcula toate preturile)
Doar la intilnirea din fagaras !
1 bucata antena automata satelit glomex discovery la pretul de 799 euro ...
daca gasiti oferta buna,atept un semnal sa-l iau cu mine .