Incalzire rulota...............

Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Streaia Daniel
Membru forum
10
Oras: ploiesti
Data nasterii: 24 Mai 1980

Incalzire rulota...............

Mesaj de Streaia Daniel »

Anunt sters!
Moderatorul Mihai Rusu deja v-a rugat deja sa nu mai adaugati alt anunt pt ca aveti voie sa postati numai unul pe an, nefacand parte din grupul membrilor asociati ClubRV ( cotizanti).
Ati postat deja 2 , acesta ar fi fost nr 3 in 24h !

Va multumesc pt intelegere si va rog sa raspundeti in privat si la cererea de modificare utilizator /nume real !
LUPU CIPRIAN
Streaia Daniel
Membru forum
10
Oras: ploiesti
Data nasterii: 24 Mai 1980

Re: Incalzire rulota...............

Mesaj de Streaia Daniel »

nu stiu cum sa modific numele ,am incercat
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Incalzire rulota...............

Mesaj de Lupu Ciprian »

Numele de utilizator vi-l modific eu , asa cum v-am scris si in mesajul privat la care nu ati raspuns pt ca nu cunoasteti bine inca cum se foloseste acest forum , nu e nici o problema va ajutam si va invatam....
Avem si noi cateva reguli , numele trebuie sa fie real si va trebui sa treceti si pe la prezentare asa cum v-am scris si intr-un mesaj privat , va dau si mail ... v-am dat si link cu regulamentul ca sa nu va scriu toate ascestea in public....

Limita de anunturi permisa pt forumisti ( 1 pe an ) deja ati depasit-o .
Membrii asociatiei ClubRV-RO pot pune un nr nelimitat de anunturi pe acest forum.

Va multumesc pt intelegere ... pt alte detalii discutam si in privat .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns