Ciocanesti 17-18 Mai 2014

Orice membru al forumului ClubRV-RO poate propune o intalnire rulotistica
Adrian Vatamaniuc

Ciocanesti 17-18 Mai 2014

Mesaj de Adrian Vatamaniuc »

Pentru cei care nu vor sa plece prea departe de Bucuresti in acest week-end le propun sa mergem la Ciocanesti(DB), locul in care am deschis sezonul in acest an.
Locatia este prezentata pe forum la sectiunea de locatii off-camping ( desi este undeva la jumatate , nici off , dar nici camping ) ; gasiti acolo descrierea , localizarea , coordonate GPS , traseu , harta , detalii , poze.
Pentru o noapte de campare se percepe o taxa de 20RON/rulota ; se asigura apa, curent ,2buc. pubele pentru colectat gunoiul
Avem o barca de fibra cu 4locuri la dispozitie cu care se pot face plimbari pe canal.
Cei care sunt amatori de pescuit pot opta intre pescuitul la undita pe canal ( taxa ZERO) sau in balta de la Crevedia ( taxa 60RON/zi, daca nu ma insel).
Pentru amatorii de plimbari cu bicicleta avem la dispozitie o bucata din Centura CicloTuristica a Bucurestiului

Vremea se anunta putin ploioasa pentru maine , dar voi suna acolo in jurul pranzului sa vad daca se confirma prognoza.
Daca vremea este OK voi merge acolo de maine dupa-amiaza , daca nu cu siguranta sambata de dimineata.
Toti cei interesati ma pot suna oricand pe numarul din semnatura. :D
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Ciocanesti 17-18 Mai 2014

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am ajuns si noi la aceasta intalnire. E superb! Suntem 5 echipaje ! Pregatim deja saramura de crap cumparat de Mircea Vochita... ;)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Sa va fie de bine masa ,dar si petrecerea ce sigur o sa urmeze.Sa aveti parte de vreme frumoasa in aceasta iesire in natura . 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
lungu marian
Membru forum
11
Oras: rosiorii de vede
Data nasterii: 06 Aug 1952

Mesaj de lungu marian »

Sedere placuta si sa aveti soare iar maine dimineata fir intins.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Nea' Marin acu' gustam un zaibar de la matale'.
Are Adrian... Zice ca i-ai dat....
Sa-ti tina Dumnezeu obiceiu' !
In imagine Adrian , organizatorul care ne-a facut pe loc o tigaie calda....
Am vrut sa ne strangem la Pasarea , dar "horoscopul " si prognoza meteo ne-au adus aici....
Am venit sa incurajam si locatia si proprietarul care este acum cu noi la masa ...
Fişiere ataşate
20140516_221411.jpg
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Adrian Vatamaniuc

Mesaj de Adrian Vatamaniuc »

Cateva precizari , ca sa zic asa , in ordine total aleatorie :
- oricat as fi avut eu bunavointa in organizare trebuie sa recunosc ca fara sprijinul lui Serban nu faceam mare lucru
- oricare dintre locatiile de pe langa Bucuresti trebuiesc incurajate si sustinute pentru ca altfel le pierdem si o sa ramanem cu "buza umflata"; sa nu-mi spuna nimeni ca decat sa faca 30-40Km mai bine face 100Km ca sa nu gasesca mare lucru.
- de gratar , tigaie , sau ceaun o sa ma ocup si in continuare atata timp cat cei care degusta se declara multumiti de rezultate :D , nu incep sa latre sau sa se perpelasca pe jos
- eu unul il voi sustine pe Seban in ceea ce priveste cele 4locatii "pastorite" de el , si anume : Ciocanesti-Dambovita, Techirghiol - Constanta, Cotofenesti - Prahova si Casa Mica - Bucuresti
- deasemenea voi tine in continuare deschisa oferta de a face ceva in padurea de salcami de la Tantava ; sper ca in doua saptamani sa putem merge acolo sa aranjez cu adus piatra pe drumul din padure . Discutii preliminare am avut cu administratorul de acolo si avem "intrare" la balastiera din zona pentru a beneficia de serviciile unei Fadrome.
Scrie răspuns