Ciocanesti 16/18Mai 2014

Adrian Vatamaniuc

Ciocanesti 16/18Mai 2014

Mesaj de Adrian Vatamaniuc »

Pana la urma cu soare si cu putin vant locul s-a zvantat in proportie de peste 50% asa ca am putut strange corturile in buna stare.
Ce-i drept a trebuit sa spalam orice accesoriu scos din rulota , dar am avut o iesire reusita cu toate micile neplaceri cauzate de apa ramasa de la ploile de saptamana trecuta.
Am beneficiat de curent , apa si un cazan de gunoi. Asa cum am spus am avut la dispozitie si o barca de fibra cu care am iesit pe canal si am avut cateva tentative de a prinde peste . Rezultat aproape ZERO. :D
Din cele cateva poze care le-am facut va prezint cateva mai jos

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Ciocanesti 16/18Mai 2014

Mesaj de Lupu Ciprian »

O locatie buna aflata langa Crevedia la 2-3 km... pe care am vizitat-o aII-a oara in acest an .
In vecinatate se intra direct pe centura velo a capitalei, cea de biciclisti .

Noi de obicei facem numai o tura in jurul lacului cca 5-6 km dimineata dupa cafea . De data asta nu am facut-o pt ca plouase .

Gazda de treaba , a stat cu noi la un pahar de vorba in prima seara...

Voi merge tot cu Adrian sa vizitez luna aceasta si locatia de la Cotofenesti ( tot a d-lui Serban ) de unde vom posta fotografii . Acolo au si o pensiune ... va pune Adrian link-ul cu locatia , care deja a fost prezentata de el in prealabil .

Astfel de oameni trebuiesc incurajati la fel si locatiile pt. ca ne asigura campare/utilitati la pret bun (mai putin de jumatate din tariful unui camping ) si sunt pozitionate pe malul lacului ... ca nu suntem noi pescari buni asta e alta treaba :) ori erau viermusii obositi .... ori noi si nu suntem atenti la plute sau la bambine ...

Am avut si barca la dispozitie MOKA , dar tot fara rezultate care sa ajunga in tigaie !

Ramane sa mai exersam !

La aceasta intalnire am dat colegilor cataloage Falle - Romania si colante "Clubrv" .

..despre mancare nici nu stiu ce sa zic , spectacol.... " curcubeu pe ceru' gurii " :) daca tot am plecat de acasa am facut mai multe, ca sa merite deranju' !

Am avut numai bunatati , Gina a lu' Stoica ne-a facut la ceaun o fasole cu costita , Popica de la Ploiesti o tocanita ( il vedeti si -n foto) , iar Mircea Vochita sambata a facut o saramura / crap de Dunare de de lingeai pe degete ...

Sa le tina Dumnezeu obiceiu' !

Cu tot cu cortistii " Buca' & company" si vizitatori am fost cam 20 de persoane ...
La cort s-a folosit ca sursa de incalzire petromaxul , deci nu doar pt lumina .

Mare mi-a fost bucuria cand am vazut ca dimineata Bucataru' era inca viu ! :)

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com