Cumpar aer conditionat autorulota

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Toni Conecini
Membru asociat
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 13 Feb 1968

Re: Cumpar aer conditionat autorulota

Mesaj de Toni Conecini »

gasim pe undeva AC portabil la 110 V?
Toni

Adria Coral Silver 660 SP
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Si aici cu 110 v am vazut ca e o problema..Sunt foarte scumpe convertoarele de la 220vla 110v de putere mare,asa ca nu vad rostul investitiei..In general in campinguri nu o sa te nimeresti cu 100 de rulote odata tot timpul,la Laguna Albastra anul trecut nici frigiderul de la rulota nu racea,in instalatie fiind 180 v..nu mai zic de aere conditionate..
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
George Stanescu
Membru asociat
15
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 14 Dec 1963

Mesaj de George Stanescu »

D-le Toni,cred ca va complicati inutil cu tot felul de variante.AC-ul folositi-l la 220,si ca varianta de rezerva(cand 220-ul este slab in vreo locatie) un generator de curent va rezolva problema.Inclusiv pt.camparile OFF
Hobby 450
Octavia Break
Toni Conecini
Membru asociat
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 13 Feb 1968

Mesaj de Toni Conecini »

legat de generator. nu doresc sa am generator, din mai multe motive (consum de carburant, zgomot, locul de depozitare in timpul transportului plus greutatea, plus ca deranjez pe cei aflati in apropiere cu zgomotul (doar la Secu am vazut cum injurau colegii aflati in apropierea celor cu generatoare....eu am avut noroc ca eram departe si nu auzeam motoarele, insa cei aflati mai pe aproape ....si nu doresc sa existe oameni care sufere de pe urma actiunilor mele), plus ca necesita o investitie suplimentara.)
Toni

Adria Coral Silver 660 SP
marius sevilian
Membru forum
11
Oras: Lleida
Data nasterii: 11 Sep 1967

Mesaj de marius sevilian »

Interesant, la Secu eu am folosit generator.
Volvo + Hobby
Vacante placute tuturor !
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

@Toni Conecini, v-am expus variantele pentru functionarea unui AC... nu vreti generator (oricum nu il puteti folosi), nu vreti nici AC cu split si unitate externa, nu vreti nici mobil... singura varianta este AC dedicat pe plafon sau in canapea, pret minim 1000 euro plus montaj, functionare la 220v/50Hz, dar in Ro mai rar acesti parametrii... Propun sa lasam acest topic unde cineva cauta un aer conditionat si sa deschideti un altul la tehnic, unde sa purtam discutii pe aceasta tema. Astept sa va cunosc personal, la 1 mai am ajuns prea tarziu, am avut si eu un vw 1300 identic pe care l-am donat unui prieten amator de retro.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Scrie răspuns