Cumpar lada frigorifica gaz

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Cumpar lada frigorifica gaz

Mesaj de Rusu Mihail »

Neluleee , lada ta luata in 2011 (parca), e sora celei din poza pe care am luat-o in 2006 ! Oricum sint reusite si foarte bune, dar greu cu bagatul pe geam in camper ! :) .. :)
Weekend placut !
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
georgemarcu53
Membru forum
11
Data nasterii: 23 Apr 1953

Mesaj de georgemarcu53 »

Buna ziua.
Invertorul de pe rulota mea este cu sinusoida modificata si din acest motiv nu poate functiona un frigider cu compressor.
Doresc sa stiu daca lada frigorifica tine alimentele la o temperatura mai scazuta (poate si ingheta?) sau se comporta ca un frigider.
Multumesc.
VW SHARAN+Hobby Prestige 520
George Marcu 0722454584 e-mail : georgemarcu53@yahoo.com
Eşti inteligent dacă nu crezi decât jumătate din ceea ce auzi; eşti înţelept dacă ştii care jumătate.
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Eu am; se comporta ca frigiderul din rulota (cele la 12V/220V si gaz). Poate crea o diferenta de 25 de grade intre mediul exterior si temperatura din interior. Probabil nici modelele mai noi nu pot crea o diferenta mai mare; functioneaza pe acelasi principiu. Daca in cursul noptii spre ex. la munte, temperatura exterioara este mai scazuta (14-16 grade), inauntru mai si ingheata alimentele dar peste zi cand se incalzeste, creste si in interior temperatura. Poate fi ceva mai eficienta decat frigiderul din rulota daca este plasata in spatii deschise, bine ventilate, iar cand se umbla in interior se pierde mai putin din temperatura scazuta (deoarece aerul rece ramane in interior la baza ei, capacul de acces fiind deasupra si nu lateral ca la frigider).
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Gabriel Schuster
Membru forum
11
Data nasterii: 20 Ian 1967

Mesaj de Gabriel Schuster »

Se pot cumpara pe ebay.de SH la preturi intre 120-150euro sau din Mogosoaia. Pt adresa din Mogosoaia cautati pe http://www.probarca.ro , vanzari "pescuit si vanatoare" sau "altele".
Eu am cumparat pe ebay.de acum doi ani si sunt foarte multumit de functionare, mai ales vara la pescuit pe gaz si pe 12 v pe drum in portbagaj. Atentie sa nu fie acoperit radiatorul din spate in masina!
Kia Sportage GTi
Campervan CITROEN Jumper 2,2 dCi
gschuster67@gmail.com
0722 545963
Bucuresti
Scrie răspuns