Daca cu multi ani in urma, fenomenul C era trecut cu vederea si cazurile au fost destul de rare, se pare ca in ultimii ani, aceste vietuitore nesuferite, s-au inmultit si creeaza multe neplaceri..
Cifra muscaturilor de capuse a fost 130 persoane in perioada weekendului 1 Mai 2014, azi avem 131 (adica + 1) inclusiv subsemnatul in urma neatentiei de care am dat dovada la ultima iesire
Deocamdata, dupa ce "asistenta mea" s-a chinuit timp de 30 min ca sa scoata tot ce era acolo, fac tratament cu antibiotice. Atentie: Degeaba am folosit bauturi alcoolice ca tot s-a instalat :)
Mie mi-a tras-o pe soldul drept, lateral, unde este pielea fina si unde din pacate nu am putut sa o observ ( in unghul mort, ca la masina ) Abia acasa tirziu, am descoperit-o asa...intimplator..
E drept ca nu a supt f. mult din cauza componentei si a calitatii sanguine, dar e bine de stiut si de prevenit gindind la copii, tineret si altii mai sensibili. Deci, atentie la capuse in offcamping !
Mai jos va prezint lectura pe care am facut-o voluntar fiind deja " pacient veritabil " si pe care cred eu, ca-i bine sa o impartasesc si dvs. colegilor.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1306
http://www.lyme.ro/ce-e-lyme/content.html
http://www.safilar.ro/noutate.aspx?nID=99
http://www.romaniatv.net/cum-te-feresti ... 43076.html
http://www.remediu.net/muscaturadecapuse.htm
http://medicologia.info/2012/05/boala-l ... ca-capusa/
Concluzie : In RVurile celor ce ies in natura, NU TREBUIE SA LIPSEASCA : Sprayul Anticapuse, Penseta, Acetona, Tinctura de Iod, Tinctura de Propolis, Crema / Untura si Doxicilina !
Mai jos poza subsemnatului ieri la ora prinzului si imaginea sprayului anticapuse ce se gaseste in farmacii, in jurul valorii de 33 lei / flacon. Drumuri bune si campari fara capuse !


.