Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Sa traiasca nea Victor ,
Cel mai mare pescar de balta si mai ales de Marea Neagra.
Hai ca nea Gigi a promis ca ne scoate si anul asta cu barca pe mare la guvizi si la stavride :D
Buna seara
Salutare tuturor membrilor ClubRV. Ma numesc Neagu Viorel sunt din Bucuresti
Si asa cum spunea un alt mebru detin una rulota Sprite + Opel astra, un copil de 6 ani si o nevasta ( 2 in 1 ) insarcinata cu o fetita :D .
Si ce sa mai zic avem tot anul innainte sa ne cunoastem personal.
Ultima oară modificat 07 Mai 2014, 23:01 de către neaguviorel, modificat 1 dată în total.
Neagu Viorel Opel Astra H (80 de cai frumosi)
Sprite musketeer xl Bucuresti
Buna ziua.
Ma numesc Samuel Lazar, locuiesc in Sibiu, sunt rulotist-copil si nu am permis sau masina. Tatal meu a cumparat anul trecut o rulota cu care am facut o tura in vacanta de primavara.