Zilele de 9-11 Mai 2014 le-am petrecut in locatia denumita de noi, "La sonde" pe drumul de trecere intre Valenii de Munte si Slanic. Organizarea rapida, in citeva ore, vineri dimineata
Telefoanele au zbirniit si cu toate ca simbata se anuntase ploaie, nu ne-a mai interesat, asa ca ne-am aranjat repede atelajele si am plecat, ratesem destule intilniri din cauza vremii
In aceasta locatie, am mai fost si ne-a placut pt ca este aproape, pt ca pajistea e imensa si culmea, am gasit-o tot timpul curata. Vineri pina la lasatul serii, au fost prezente 4 familii
Simbata a sosit inca un echipaj si uite asa, am facut o cura de liniste si de citeva portii de ris cu cei comici de fel. Record : Am avut parte de prima surpriza placuta de la politia locala
In dimineata de simbata a oprit politistul din Gura Vitioarei si credeam ca ne apostrofeaza pt campare.. Acesta ne-a inminat un bilet cu nr de tel. a sectiei, in caz ca avem probleme :)
Este pt prima data cind am vazut o astfel de reactie, ce sincer as mediatiza-o...incredibil, dar adevarat, deci se poate si in Romania ! I-am multumit omului si ne-am vazut de sedere..
Avantajele locatiei : La numai 75 km de Bucuresti- Altitudinea mica aprox 220-240 m- pajistea imensa- padure pe margine- sosea + acces superbun- Dezavantajul : nu este apa in zona
Citeva fotografii si apoi si clipul aferent :

.