Inceput de sezon la Valenii de Munte

Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Inceput de sezon la Valenii de Munte

Mesaj de Rusu Mihail »

Nu am anuntat excursia si specific acest lucru, deoarece nu visam la aceasta iesire vazind "datele meteo". Fac aceasta precizare, in special pt. a nu fi acuzat ca " am plecat pe sest ".

Zilele de 9-11 Mai 2014 le-am petrecut in locatia denumita de noi, "La sonde" pe drumul de trecere intre Valenii de Munte si Slanic. Organizarea rapida, in citeva ore, vineri dimineata
Telefoanele au zbirniit si cu toate ca simbata se anuntase ploaie, nu ne-a mai interesat, asa ca ne-am aranjat repede atelajele si am plecat, ratesem destule intilniri din cauza vremii
In aceasta locatie, am mai fost si ne-a placut pt ca este aproape, pt ca pajistea e imensa si culmea, am gasit-o tot timpul curata. Vineri pina la lasatul serii, au fost prezente 4 familii
Simbata a sosit inca un echipaj si uite asa, am facut o cura de liniste si de citeva portii de ris cu cei comici de fel. Record : Am avut parte de prima surpriza placuta de la politia locala
In dimineata de simbata a oprit politistul din Gura Vitioarei si credeam ca ne apostrofeaza pt campare.. Acesta ne-a inminat un bilet cu nr de tel. a sectiei, in caz ca avem probleme :)
Este pt prima data cind am vazut o astfel de reactie, ce sincer as mediatiza-o...incredibil, dar adevarat, deci se poate si in Romania ! I-am multumit omului si ne-am vazut de sedere..

Avantajele locatiei : La numai 75 km de Bucuresti- Altitudinea mica aprox 220-240 m- pajistea imensa- padure pe margine- sosea + acces superbun- Dezavantajul : nu este apa in zona

Citeva fotografii si apoi si clipul aferent :

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Inceput de sezon la Valenii de Munte

Mesaj de Rusu Mihail »

CLIPUL AFERENT INTILNIRII din 9 - 11 Mai 2014 ( 8:53 )

RV uri la Inceput de sezon 2014 ( Valenii de Munte )

LINK YOUTUBE : https://www.youtube.com/watch?v=ZimPo8I-SYA

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Re: Inceput de sezon la Valenii de Munte

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Daca stiam ca se uda camperu' ala nou aparut veneam si eu... asa, am ajuns la Cheia... Bravo, felicitari pentru deschiderea sezonului!
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Scrie răspuns