Sectiune rezervata discutiilor legate de campinguri
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Vreau sa fac un circuit in Grecia sa ajung si vreo 2 nopti la Atena, sau imprejurimi (in asa fel incat sa vizitez prin Atena ce e de vizitat). nu vreau sa stau mai mult de 2 nopti (si asa mi se pare mult, dar nu am incotro).
Am facut circuitul sa continue cu un tur al peloponesului si apoi o noapte la Delfi apoi intoarcerea. am cautat campinguri pe situl campingcardinternational.com ca sa beneficiez de reducerile cu cardul FICC, insa in atena nu am gasit. Cel mai aproape este la intrare in pelopones (pe langa Corinth)