Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Bogdan Bontescu scrie:Cele cu unda pura au specificat pe eticheta, cutie, prospect ... explicit acest lucru, daca nu au nu sunt.
la al meu scrie ca pot folosi la laptop, tel mobil, plasma etc etc. nu scrie nicaieri ca are unda pura. este fabricat in austria. O fi cu unda pura sau nu?
Indiscutabil il poti folosi pe acela iar marca mie mi se pare buna eu am luat un incarcator de baterii mici foarte bun . Eu cand mi-am cumparat invertor m-am documentat si am luat un meanwell de 400 w cu unda pura 520 lei . Nu am unul cu sinus modificat sa compar dar ce am inteles e ca la motoare de 220 v ar fi ceva probleme datorita formei de unda si are foarte multe protectii.
dacia + delta
tel. 0241695246
Atentie, orice minciuna spusa de o mie de ori devine adevar !
Invertorul cu unda pura indica varful de sarcina exact, nu este o problema majora pentru aparatele din ziua de azi care au sursa in comutatie, dar un invertor cu sinus modificat sau normal poate praji de exemplu un aer conditionat sau un tv mai vechi ca fabricatie. Momentan caut aparate la 12V care pe langa avantajul ca au consum mai mic, compensez diferenta de achizitie a unui invertor sinus pur. Oricum nu strica un invertor in rulota, nu se stie niciodata cand este necesar.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com