Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna seara!
Doresc informatii despre camparea cu rulota pe plajele din Vama Veche, Corbu,Vadu sau Portita. Vreau sa stiu daca se percep taxe si cam la cat sa ma astept in cazul in care nu sunt interesat de conectare la servicii camping (curent electric, canalizare, etc). Stiu ca in cazul plajelor din Vadu si Corbu vorbim de rezervatie naturala si este interzisa camparea, este adevarat?
Astept cu interes raspunsurile dumneavoastra!
Multumesc!
Nu se poate ajunge pe roti. Se poate, daca transporti rulota si masina cu bacul de la Jurilovca, dar nu cred ca ti se va permite sa te campezi acolo. Totusi incearca, daca iti vor conveni pretul si conditiile, poate creezi un precedent. :D
pana unde se poate ajunge cu o masina 4x4, cu sau fara rulota. din cate mi-a zis un prieten a fost anul trecut pana la canalul periboina si a stat la cort undeva inainte de sat, pana in puntile de picior
Ca fapt divers, eu am trecut rulota cu masina cu tot cu bacul peste bratul Sulina spre Partizani fara probleme. Inainte de mine a trecut un TIR intreg ...
Toyota Corolla 1.4 D4D 2005 + Kip Grand de Luxe 1978
Ce plaja faina era la Vadu,Corbu...... pina cand au descoperit-o fanii lui Salam. Acum este ca la Ciolanu la manastire de Pasti . Cei ce stiu cunosc despre ce vorbesc. La Corbu imi parea asa salbatica plaja ca paream naufragiat. Cand am fost ultima oara acolo, aveam cei mai apropiati vecini la peste 300m, pina cand a venit weekendul si atunci am taiat zero-urile de la 300. Imi pare rau ca s-a scurs informatia despre aceste locuri. Parea un refugiu bun.
Plaja de la Corbu ,Vadu face parte din teritoriul protejat al Rezervatiei Biosferei Delta Dunării. Deci oricand te poti trezi acolo cu comisarii Garzii Nationale de Mediu.
Pentru cei care au copii trebuie aleasa o zona unde sunt conditii de drum bun si mai ales acces rapid la servicii gen ambulanta, farmacie ( copilul este copil ) in aceste zone daca ploua numai cu 4x4 se face accesul.
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Dan Alexandru scrie:Ca fapt divers, eu am trecut rulota cu masina cu tot cu bacul peste bratul Sulina spre Partizani fara probleme. Inainte de mine a trecut un TIR intreg ...
Dan Alexandru scrie:Ca fapt divers, eu am trecut rulota cu masina cu tot cu bacul peste bratul Sulina spre Partizani fara probleme. Inainte de mine a trecut un TIR intreg ...
In ce zona ati trecut bratul Sulina? Multumesc.
Scuze, m-am uitat pe harta si mi-am dat seama ca spuneam prostii. Am trecut bratul Sfantu Gheorghe pe la Nufarul. Pe partea cealalta se ajunge in Ilganii de Jos, iar de acolo e un drum rau pana in Partizani, care este un camping pe bratul Sulina.
Toyota Corolla 1.4 D4D 2005 + Kip Grand de Luxe 1978