Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Petrecere frumoasa tuturor celor participanti .Am dorit sa fiu alaturi de voi ,dar sunt prioritare deocamdata altele,iar rulota am lasat-o la intoarcere de la Secu la Nicu pina in 15 mai .Regret ca nu am venit .Plimbam "termosul"si pe litoral :shock: . Va doresc zile insorite si multa distractie ... Traiasca 1 MAI muncitoresc :lol:
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Avem nevoie pentru delimitarea spatiului rezervat de Club RV de banda avertizoare 1- 2 role. Daca are cineva asa ceva pe acasa sau are posibilitatea sa cumpere in drum spre Navodari , i-am fi recunoscatori.
Doamnelor si Domnilor va dorim zile insorite, distractie maxima si plimbari pe faleza cat mai multe in aceasta minivacanta de 1-4 mai 2014. Am fi vrut sa ne alaturam si noi grupului de rulotisti care deschide sezonul estival la camping Pescaresc insa este ziua lui Stefanel (1 mai 2000) care are invitati si este nevoie de ajutor acasa. Asteptam cu nerabdare ca pozele si impresiile voastre sa umple topicul forumului "Hai la mareeee !!!".
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Si noi suntem sufleteste alatiri de voi ,dar din pacate am sfarsit prima parte de concediu si 1 MAI il sarbatorim prin munca,va doresc vreme buna,vant putin si distractie maxima
Ne am campat e ok , dar nu e si nu va fi apa calda. In rest toate bune si frumoase
Pt nepretentiosi e ok mai ales ca avem toata parcela de la plaja 5000 mp.... sursa de apa , curent etc.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Stiri de ultima ora !
L-am "susținut"pe Toni Conecini la parada auto retro ;)
Am facut galerie.
Suntem 32 de echipaje cu tot cu nasu' Duret Florin de la Braila.
Totul este ok voie buna , vreme buna !
Am facut si plimbari cu barca prin amabilitatea lui Serban Daniel ,colegul nostru.
Pregatim focul de tabăra pt diseara !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com