Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Imi cer scuze daca am creat vreun prejudiciu unui interes , ce am postat a fost doar un avertisment , dar facerea de bine ...... , vacanta cat se poate de placuta .
Sosirea si plecarea nu o stim la fiecare dar lista arata cam asa :
1. Grosu V.& Lili - NU uita cornata ( pt. fete ) !
2. Lupii
3. Petre F. Marius
4. Miron Rafael
5. Dobran Marian " imparatu' cu 3 fete "
6. Bejan " traiasca nasu ! " dai de baut !
7. Politic Iulian, retras
8.Dragos Marin , sotia si fetita "tati meu "
9. Dragos Marin echipaj 2 (PH)
10. Dragos Marin echipaj 3 (PH)
11. Cornel Savu (Buc)
12. Padurarii + talibanii ( se stie )
13. Satnoianu Tudor de la Braila
14. Rusu & Maria de la care asteptam o ciorba ( se stie )
15. Popa Cristi ( Braila )
16. Toni Conecini
17. Ciocan Marian & Mihaela
18.Ciprian Rosca ( Barlad ) + bichon mic
19. Liviu Adrian (Buc)
20. Panait Vali (Fetesti)
21.Gabi Dragomir (PH)
22. Daniel Popovici
23. Nelu Predonu si Dana ( in vizita )
24.Papuc Gh. (PH)
25.Lazar Cristi (BUC)
26. Arcadie Sandu cu fetele+ mostenitoru' imperiului " ala micu" :)
27.Arcadie Sandu , echipaj nr 2 din Bucuresti
28.Mihai Rado(veneanu) :) BUC- Berceni
29.
30.
Mentionez ca miercuri 30 apr. in jurul orei 19 voi alege LOCUL TABEREI , impreuna cu cei ce vin pana la acea ora , asta ca sa stam grupati ,cum am stat si la Secu .
P.S. Voi aduce cate o harta , autocolante pt rulota atat pt membrii asociati cat si pt m. simpatizanti ..........pt toata lumea prezenta !
DRUMURI BUNE !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Se adauga la lista Serban Daniel cu familia .... daca ati uitat de el , e baiatu' cu marmita de varza murata de la 1 dec / Cheia :) .... ca sa nu mai zic de pastrama nimic ...
De asemenea va sosi maine si dl. Dragan Mihai, membru asociat ClubRV ce doreste sa fie prezent alaturi de noi , nu prea le are cu forumu' , dar m-a sunat sa se anunte ...
Am discutat cu Luidort Peti si voi aduce cu mine cataloagele FALLE in limba romana spre a da fiecarui rulotist prezent, cate un catalog ce are si brosura partenerului Camping Transilvania DEJ , unde membrii asociati ClubRV-RO vor avea 50% discount la campare !
L-am rugat sa ne ofere o mica sponsorizare pt concursurile de pe 1 mai (2-3 mici premii) si raspunsul sau a fost afirmativ! :)
Le aduc cu mine .
Asociatia noastra este de asemenea prezenta in acest catalog si are 2 pagini dedicate ! Acest subiect insa, am sa-l dezvolt in alt topic.
Ne vedem incepand de maine h. 15 pe autostrada soarelui ! :)
DRUMURI BUNE !
Se alatura listei Dorel Ditoiu "Aviatoru' " & Cristina :)
Va aduce un aeromodel pe care vom incerca sa-l zburam fara sa dam cu el de nisip.
Daniel Serban a anuntat ca aduce barca gonflabila de 4m cu motor de 15 cai.
Pt. premiile copiilor , in afara de ce vine de la Peti ( o minimacheta ) suplimentez si eu premiile cu 12 DVD-uri cu filme , asta ca sa primeasca toti cate ceva, nu doar diploma (aduc si diplome ,am de la Cosmin Prund).
La fata locului facem un program de activitati !
Daca trebuiesc mai multe premii fiind mai multi copii mai aduceti si voi sau le cumparam ceva de acolo din zona, vedem ...
eu voi pleca din Bucuresti in jurul orei 17 (sper) cu masin din poza de mai jos, din pacate fara rulota. dac voi ajunge in timp util voi face o vizita taberei ClubRV din camping pescaresc
daca ma depasiti pe autostrada sa imi faceti cu mana
Sunt peste 30 de rulote in lista , iar astazi vor ajunge cred primele 10 .
Noi mai stam in Bucuresti 2h pt rezolvarea unor treburi , dupa care ne punem in miscare !
Distractie placuta tuturor oriunde petreceti acest "1-4 mai" .
Sa ne vedem sanatosi !
Inchei intr-o nota vesela postand filmul colegului nostru rulotist ADRIAN05RO ( Adi Vatamaniuc ) de acum 2 ani din Camping Pescaresc.