Paste in Moldova organizat de ClubRV-RO

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns

In ce regiune ar fi bine sa organizam intalnirea "PASTE 2014 " ?

Chestionarul s-a închis pe data de 02 Mar 2014, 14:17

Bucovina
8
13%
Moldova
22
34%
Crisana
0
Niciun vot
Banat
5
8%
Muntenia
9
14%
Dobrogea
3
5%
Maramures
4
6%
Oltenia
3
5%
Transilvania
10
16%

Voturi totale: 64

Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Paste in Moldova organizat de ClubRV-RO

Mesaj de Lupu Ciprian »

Incerc sa postez si eu cateva impresii de la aceasta intalnire …
Distanta Bucuresti – Tg Neamt - Secu – Bucuresti 825 km .
Minivacanta noastra a avut cca. 5-6 zile de joi pana marti .
Din Bucuresti au participat 3-4 familii , la fel din Ploiesti , Constanta … grupuri de cate 3-4 familii , iar din zona Molodovei ceva mai multi …
La intalnire nu a participarticipat nici unul din mebrii fondatori ai clubului .
Intr-una din zile am inchiriat de la Sebatian Tour un bus ( microbuz) de 20 locuri cu care dl. Vali ( manager Cabana Secu ) ne-a dus la mai multe obiective spre vizitare , acestea fiind : Manastirea Agapia , Manastrirea Varatic , Manastirea Neamt , Casa Memoriala Ion Creanga , Parc Tematic Ion Creanga , Cabana Secu ( unde urmeaza sa avem un parteneriat ) .
La Manastrirea Neamt s-a putut vizita si osuarul , acesta fiind pe cat de sinistru pe atat de interesant .
Plimbarea noastra a durat cateva ore , insa nu am acoperit tot ce se putea vedea in zona in acea zi de sambata in care in prima parte a plouat .
A doua zi, dupa noaptea-n care am luat lumina s-a luminat si vremea . Au urmat 3 zile cu soare , dum , luni , marti .
Am facut o masa campeneasca / romaneasca , un fel de all inclusive dar ADEVARAT !  FACUT DE NOI CU DE ALE NOASTRE .
Un coniac de la Licoarea Dorului ( Bodeanu) , 10 sarmale de la Violeta ( pt ca le face mici  ) , o pasca de la “Mamuca” Irinei , o salata cu chiftele suceaveana de la Jeremy…. ce sa mai … “ di tati “ facute cu drag de mame sau sotii ..
Coniacul de Vopel / Rasnov a lipsit desi am fi baut unu’ dulce asa , dar a compensat caisata lui Viorel si Lili Grosu venita din dealurile Dobrogei .
Nea’ Nelu ( playboy ) cu vinu’ si termosul “ DIY” facut in regie proprie dintr-un butoi metalic de bere , Nicu Colpos cu vinu’ rosu de Trotus Valey…. Va dati seama ce circ a iesit … dupa degustare am calarit pe rand mopedul lui Puiu ( Popa ) .
A doua zi am fost cu masina mica intr-o plimbare in Cheile Bicazului , astfel am vazut Cheile , Lacul Bicaz , ajungand in final la Lacul Rosu unde ne-am rasfatat cu un Langos secuiesc .
Acesta a fost un alt circuit de 200 km facut tot asa in cateva ore … dupa care la retur am mers si la Zimbrarie in zona unde in afara de acesti bizoni / zimbrii sunt si alte animale , adica este o mini gradina zoo.
Cetatea Neamt am ratat-o pt ca am ajuns acolo in afara orarului de vizitare , fapt pt care am admirat-o numai din exterior.
Desi atat eu cat si Rusu M am anuntat pe mail televiziunile despre intalnirea rulotistilor , la fata locului nu a sosit decat un reporter ( dl Popescu ) de la TVR , care spre surprinderea noastra a dat materialu’ catre KanalD si catre Antena3 .
La inviere am fost la Sihastria ( manastire de calugari ) pt. ca la Secu era renovare , fusesera fetele la slujba facuta vineri in salonul alaturat manastririi .
Cu toate acestea s-a putut merge la inviere si la Secu , dar noi am vrut sa vedem cum este si la Sihastria unde atmosfera a fost una deosebita , am sa revin cu video si foto in urmatoarele postari .
Pana atunci iata cateva fotografii :
Am sa incep cu statuia lui Stefan cel Mare , in Bacau...

PS Se poate da clik pe foto pt marire sau pt incadrare mai mica sau mai mare in pagina folositi tasta CTRL impreuna cu - sau +

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Frumos, felicitari ! O iesire reusita, se vede clar. Ne-am bucurat mult ca ati prins si acele zile cu soare. Focul nu stiti sa-l faceti, se vede si asta..Poza cu "capritele" e de nota 10 :)
Bravo ! O excursie incununata cu succes ! Cu asa gazde, nu-mi faceam probleme, am mai scris lucrul asta.. Chiar daca n-am reusit a veni de Paste, tot dam pe acolo o fuga in vara.
Asteptam si clipul aferent, eventual cu imagini de la inaltime..
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Parc tematic ION CREANGA

Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns