Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salutare la toata lumea!!!
Laurentiu ma numesc din Calafat, 35 ani.
Recent am achizitionat un KIP Grey Line 42 EK din 1994, botezata deja CASA MICA.
O voi prezenta adecvat la topicul specific cu laude si lipsuri...
Suzuki Vitara LWB + Kip 42 EK
07.00 - 23.00 tel 0767585379
Bine v-am gasit,
Numele meu este Ionel BOBOC, prietenii imi spun Bobby, sunt din Galati, am un Peugeot 407 SW pe care tocmai i-am montat carlig si in prezent caut rulota perfecta pentru mine, sotia mea, fetita de 7 ani si motanul Dorel.
Mi-ar place sa cunosc rulotisti, mai ales din zona mea, poate m-a pot ajuta cu alegerea casutei pe roti.
Nu am E-ul pe permis iar Leul poate duce cam asa: Masa maxima tehnic admisa a ansamblului 3127kg, F1. Masa incarcata maxim tehnic admisa 2127kg, G. Masa vehiculului 1567kg, ceea ce imi reiese ca viitoarea rulota nu trebuie sa depaseasca 1000kg MMA....desi imi fac cu ochiul unele de MMA 1100kg.
Iar de aci inainte spre viata de nomad cu sfert de norma....
Bine ai venit pe forumul nostru. Sper ca ne vom intalni cat mai curand. Pentru a afla cate ceva despre rulotism si rulote te poti adresa lui Ioan Isdraila din Galati, un rulotist cu state vechi.
Salutare tuturor!
Noi suntem Catalin (mi se spune "Actorul" de cand ma stiu) si jumatatea mea, Anda, doi tineri iubitori de natura si de animale. Avem doi catei si doua pisici si am aterizat si noi printre dumneavoastra aspirand la titulatura de rulotisti. Suntem in cautari "disperate" de o rulota Beyerland de patru locuri. Visul nostru de a achizitiona o rulota s-a nascut cu multi ani in urma, dar hotararea a fost luata in toamna anului trecut, cand a fost posibila inceperea "strangerii de fonduri".
Zis si facut, ne-am apucat sa punem banutii de-o parte si mare ne-a fost mirarea cand am realizat ca, desi am strans suma propusa initial mult mai repede decat am crezut (cu toate ca eforturile si sacrificiile au fost uneori colosale), mai mult dureaza gasirea unei rulote. Noi credeam ca provocarea cea mare consta in efortul financiar, nu in cautarea si achizitionarea in sine.
Si iata-ne ajunsi aici, dezamagiti ca pierdem a doua rulota pe care ne-am dorit-o, doar pentru ca nu am gasit la timp persoana potrivita care sa o aduca din Olanda....sau mai bine zis pentru ca respectiva persoana avea alte prioritati, fara insa sa ne spuna concret acest lucru. Cu alte cuvinte, a plecat in Olanda de trei ori cu promisiunea ca ne va aduce un Beyerland, insa se intorcea de fapt cu rulotele comandate de alte persoane, sau...diverse variatii pe tema.
Oricum, cautarile noastre continua cu aceeasi speranta vie de la inceput...pana atunci citim cu drag postarile voastre si ne bucuram de experientele pe care le impartasiti aici si asteptam cu nerabdare momentul in care vom trece si noi prin astfel de momente!
P.S. Timpul nu imi permite sa aprofundez foarte mult aceasta problema, insa desi am citit cu atentie regulile forumului, in panoul utilizatorului chiar nu am gasit rubrica in care trebuie sa completez informatii despre masina si rulota din dotare. Daca ne puteti ajuta cu un sfat, este bine-venit.
Multumim!
@ Catalin Vascu
Bun venit si succes in cautarea rulotei! Datele despre masina si rulota se trec in rubrica "semnatura" din cadrul profilului. Calea catre completarea aceastei este: "Panoul utilizatorului - Profil - Modificarea semnaturii". Succes!
Sunt din Arad,ma numesc Dumitrov Daniel,lucrez la plante medicinale,afacere de familie,am o fiica de 16 ani,detin o remorca cort CT-7 alpin Kreuzer,am ales varianta asta pentru ca este mai agila si nu creste consumul masini,probabil cu timpul si o rulota...cand schimb masina cu un disel.....masina este un Ford excort 1.6 benzina....Suntem pasionati de munte,mare,drumetii.
Buna seara. Numele meu este Victor Mihalache, sunt din Ploiesti si rulotesc de mai multi ani in special pe baltile de pescuit si in delta. Posesor a doua campere si o rulota, m-ati convins sa intru in aceasta asociatie dupa ce am cunoscut pe multi dintre voi, aici am gasit toate categoriile de oameni, uniti de acest microb, rulotismul. Am si achitat cotizatia pe un an pentru bunul mers al asociatiei, pe care o voi sustine pentru a deveni cunoscuta in tara si in Europa. Bine v-am gasit !