Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
tarif GPM acum la 1 mai rulota , masina 2 pers , curent 68 ron .
NU au vrut sa lase macar 8 ron din pret . Am discutat personal cu dna directoare si de acolo (manager ) si cand am intrebat de discount pt 20-25 de echipaje raspunsul a fost ZERO reducere ! http://www.gpm.ro/index.php?idl=1&idm=18
NU sunt interesati de parteneriat. Mi-au spus ca oricum au 700 de pers din constanta care vin in weekend cu cortul + REZERVARI CASUTE FULL 100 % .
Puteti face un topic seprat cei care mergeti in alta parte , pt ca noi cei care mergem la Pescaresc sa ne putem continua topicul AICI . Hai la mareeeeeeeee !!! 1 mai organizat de ClubRV-RO
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Dupa o perioada de timp mi-am dat seama de greseala, mai exat ca nu am postat unde trebuie .Imi cer scuze, rog un moderator sa modifice fragmentul.Multumesc
Vom merge la pescaresc, in cazul in care nu ne convine, ne mutam, doar suntem pe roti :D diferenta de 30 de lei pe zi intre camping-uri nu mi se pare o avere...
Insa daca celorlati participanti la intalnire (care dupa cum se vede vor fi cateva zeci) li se pare ok acest camping nu vad de ce mie sau altora, nu ne-ar placea...
Plecarea este miercuri dupa pranz sau joi dimineata, cum se pleaca ?
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
In afara sezonului Pescarescul este ok si mai ales daca vom fi aproape singuri. Dupa 1 Iunie trebuie evitat , acum cand nu e campingul plin nu aveti de ce sa va temeti pt curent, doar sa aveti prelungitoare lungi .
Din cate am inteles, ar trebui ca asociatia ClubRV sa promoveze camping-ul Pescaresc Navodari pentru acest sezon si eventual pentru urmatoarele prin semnarea unui parteneriat.
Daca locatia aleasa are unele lipsuri(minusuri) si care pot fi recuperate pana la inceperea sezonului, totul ar fi OK.
Dar sunt informatii ca infrastructura este sub cerinte si nu se va imbunatati prea curand.
Personal, sustin intalnirea ClubRV in orice locatie de pe litoral si va doresc succes!
Eu voi merge de 1 Mai cu rulota, in fosta baza ANEFS din Eforie Nord, care este in conservare si reorganizare.
Aceasta locatie o voi evalua, iar daca merita a fi promovata, voi deschide un topic !
Asteptam informatii si de la dvs !
Tinem legatutura Horatiu . Salutari si multumim pt sustinere !
Sa aveti vreme buna !
Revenind la Pescaresc Camping , se adauga la lista si
- fam Papuc Gh. ( PH )
- Lazar Cristi cu sotia si copii (Buc) , incepator rulotist , dar cortist de o viata :) Vrea sa ne cunoasca.
Am discutat la tel si l-am invitat sa devina membru al acestui forum .
cel mai probabil o sa vin si eu de miercuri seara, o sa stau o noapte la hotel Golden Tulip unde ni se pune la dispozitie o camera gratis pt o noapte de catre RCR si asociatia litoral. Voi participa in ziua de 1 mai la parada cu o broscuta din 1963 portocalie. pe la ora 10 este plecarea de la aqua parc mamaia la 11 am inteles ca se ajunge la tabara din navodari apoi la 11.30 se pleaca spre Constanta eforie sud nord si la 14.30 inapoi la aqua parc mamaia.
din pacate nu am cum sa trag rulota din Bucuresti pana la mare, asa ca pe 1 dupaamiaza ma voi intoarce la Bucuresti
Am un cort mic de dat cu imprumut contra o bere :)
Stai langa noi daca e cazul, in camping !
De asemenea poti lua o casuta de la dna Nicoleta , casutele-s modeste din osb... nu pt. pretentiosi .
NU m-am bagat la rezervari ca sa nu ma doara capul .... oricum cred ca e ultima data cand mai mai bag la organizari ...
Ne vedem la parada , te caut sa te pozam ! Ne mandrim si noi cu tine !
multumesc Ciprian. cort am si eu, insa cred ca va fi prea frig pt dormit in cort. voi veni doar eu si cu fiul meu, deoarece sotia si fetita mea au treaba in Bucuresti pe 1 si 2 mai. ideal ar fi fost sa aduc cumva si rulota si pe 3 mai sa vina si sotia si fetita... insa nu s-a legat nimic dintre toate combinatiile pe care le-am gandit. Poate data viitoare.