Dorim sa ne alaturam tuturor cu placere la Iepuresti.
Echipajul nostru din doi adulti si doi copii va sosi pe data de 1 mai dimineata si va ramane pana duminica la pranz.
skoda octavia combi 4x4 si adria 502
radu @ cristiana----mely si deny
tlf.0723547026
Am deschis un topic nou deoarece cel deschis de dl. Lungu este inchis si nu am putut sa ne anuntam prezenta.Cer scuze daca am deranjat pe cineva. Si sunt cu totul de acord ptr. propunerea de a face foc de tabara si de a plati ptr. aduna gunoiul.
Eu propun sa continuam discutia in legatura cu aceasta intalnire pe acest nou topic.
Noi va asteptam cu placere.
tlf.0723547026
Dupa cum am spus si in topicul inchis, Virginica si Viorel Ganea vor fi prezenti la intalnire, undeva in cursul zilei de 30 aprilie. Vreau sa stiu daca se poate pescui in zona, in ce conditii si daca pot face provizii cu apa din apropiere (lesne de inteles pentru ce).
Sa fim sanatosi si destepti ca tara geme!
Daca mai este nevoie , anunt inca o data ca o sa venim si noi.
Probabil vom veni de miercuri seara , daca nu cu siguranta pe 1Mai o sa aparem odata cu ivirea zorilor. :D
Ar fi o varianta de pescuit in Neajlov, dar daca mai sunt ceva ploi in zona s-ar putea sa fie tulbure ; o varianta buna ar fi o plasa , pentru ca asta sigur da "randament" si in apa tulbure.
Langa sat este o fantana de la care se poate lua apa , doar ca apa fiind scoasa cu galeata o sa trebuiasca sa facem o palnie dintr-un PET ca sa umplem bidoanele mai usor.
In ceea ce priveste organizarea cu stransul gunoiului si focul de tabara ramane sa discutam cu totii la fata locului.
Foart putin probabil a fie inundata pentru ca diferenta de nivel era de cel putin 2m
Am vorbit astazi cu mmg-ul si a ramas ca il suna saptamana viitoare pe primar sa ne spuna exact care este situatia acolo .
Orice fel de schimbare care poate duce la imposibilitatea desfasurarii intalnirii va fi postata din timp. Nimeni nu va ajunge acolo si sa constate abia la fata locului ca nu se poate sta .
Sibicene , sa inteleg ca esti oarecum motivat sa vii ? :D
Din pacate am trecut martea aceasta pe 22.04. si apa era ceva crescuta la podul de peste drumul de la Alexandria, dar nu am ajuns in poiana. Sambata am drum spre Alexandria si promit ca ma abat sa studiez poiana. Cred ca avem putine sanse de puscuit in apa tulbure.Dar sa fim optimisti , se anuta vreme buna si poate se limpezeste si apa.
Sa ne vedem cu bine.
tlf.0723547026
Asteptam vesti de la tine si de la cei care au rude/cunostinte in Iepuresti.
Eu unul imi doresc sa fie pozitive 100%
Ar fi excellent daca ai putea face niste poze cand te duci acolo .( sper sa stii locatia ) :D
Cat de mult sa creasca Neajlovul pentru a inunda toata poiana, ca noi sa nu putem merge de 1 Mai? Poiana aia este mai mult decat generoasa asa cum spueai tu.Nu cred ca este un motiv sa nu mergem ca s-a inundat vreo portiune de nu stiu unde din poiana.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
Am trecut astazi pe acolo (dimineata) si am studiat intrarile. Toate au ceva apa pe ele . Sunt trei intrari spre poiana , prima imediat dupa iepuresti este cea mai plina de apa cat si ultima. Eu recomand intrare din mijloc este cea mai uscata.La ce soare si vant este sigur se vor usca toate....daca nu mai ploua zilele urmatoare.
Eu recomand macar roti de iarna daca nu 4×4....
tlf.0723547026