1 Mai la Iepuresti

Orice membru al forumului ClubRV-RO poate propune o intalnire rulotistica
Ganea Viorel

Re: 1 Mai la Iepuresti

Mesaj de Ganea Viorel »

La gandul ca problemele legate de functionarea instalatiei de gaz vor fi rezolvate de catre colegul nostru Costin Tabra inca din primele zile de dupa Sfintele Sarbatori, Virginica si Viorel Ganea spun prezent la intalnire. Multumesc anticipat Domnule Costin Tabra.

Tuturor rulotistilor si nu numai, Sarbatori frumoase si luminoare!
Adrian Vatamaniuc

Mesaj de Adrian Vatamaniuc »

Gazul este "floare la ureche"
Vremea sa ne ajute in primul rand :D
Stoica Cristian
Membru asociat
15
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 28 Iul 1957

Mesaj de Stoica Cristian »

Daca nu te rezolva Costin si nu e vorba de scimbat piese(ca noi n-avem) incercam noi sa te rezolvam Viorele.Cred ca mai suntem capabili sa facem o curatenie generala.Daca nu reusim pazesti focu de tabara pina dimineata si pe urma te culci ca avem noi grija in continuare.
Skoda Octavia Scout 4x4 si rulota Sterling Eccles Diamond stoica_cristi2007@yahoo.com . tel:0723536215
Doru Negru
Membru forum
14

Mesaj de Doru Negru »

DAca vremea este frumoasa , cuscru este acolo , cumatru cica se prezinta si el , vecinu deasemeni IAR costul este Zero GAta bre venim si noi .
Adrian Vatamaniuc

1 Mai la Iepuresti

Asta cu MOKA este slogan de marketing. Pentru campare intr-adevar, nu se plateste nimic.
Mai sus am scris ca mmg-ul va vorbi cu primarul sa trimita o rulota sau o caruta sa stranga gunoiul (pus de noi in saci, frumos) , activitate pentru care va trebui sa "ne simtim" cu 4-5RON/rulota . Nu de alta dar o sa se stranga ceva in 3-4zile si nu am de gand sa il transport in masina sau in rulota pana in Bucuresti, nici a-l imprastii pe pajistea de acolo. Doar trebuie sa lasam loc de "buna ziua" si, sa fim priviti si primiti frumos de fiecare data.
Pe de alta parte , daca vrem sa facem un foc frumos de tabara in una din seri o sa trebuiasca sa luam legatura cu cineva din sat sa ne aduca lemne , DAR numai-si-numai daca toti cei prezenti vor fi de acord si vor intelege sa impartim costul transportului de lemne.
In rest , sper ca vremea sa fie OK si sa ne lase sa petrecem 3-4 zile in liniste.
Doru Negru
Membru forum
14

Mesaj de Doru Negru »

Ca in totdeauna nu m-a deranjaza sa imi iau gunoiul in masina , rulota , legat de focul de tabara cred ca daca facem putina miscare in o padure apropiata putem stranga lemne sa frigem un porc , nu ca ar conta 5 lei dar mai curatam padurea de uscaturi si cred ca selectand cu atentie gunoiul o buna parte se poate arde fara a cra mare deranj sau a lasa urme semnificative .

Nu stiu de ce mi se pare ca in ideea de a gasi locuri curate si linistite off camping , incepem incet incet sa platim si aici niste taxe nenecesare , pur si simplu scoase la iveala artificial . Exemplu : cand am vrut foc de tabara , de fiert o fasole , de gratar mi-am adus lemne , si asa voi face iin continuare , gunoiul ce l-am produs l-am selectat si l-am ars , nu trebui sa platesc pe cineva sa imi faca o treba ce imi este la indemana .

Dar acum de , cine are dare de mana treaba lui .
Adrian Vatamaniuc

1 Mai la Iepuresti

Daca focul de tabara este o optiune care a ramas la latitudinea participantilor, poti lua cu brio initiativa de a te ocupa de lemnele necesare , si nu cred ca o sa se supere cineva dintre cei prezenti.
Eu unul nu o sa car nici macar o scobitoare cu masina , de data asta.
Problema gunoiului nu trebuie amplificata mai mult decat trebuie, doar trebuiesc gasite solutii viabile sa scapam de el fara batai de cap.
Nu cred ca ma transform in nabab daca dau 2,3, sau 5 lei ca sa vina sa il ia cineva sa il duca la groapa de gunoi a satului.
In cazul in care se strang 15-20 de rulote pentru 3 sau 4 zile , nu mai vorbim de cativa saci de gunoi , iar la arderea PET-urilor iese destula funingine care nu garantez ca o sa se duca dincolo de Neajlov. Sunt sanse egale sa ajunga pe masa , pe masina , pe rulota, pe cort.
Sa las gunoiul afara in fiecare noapte insemna ca dimineata sa il strang din nou dupa ce dau cainii iama prin el, si iar nu este "combinatie".
In masina iar nu-l mai bag, si nici sus nu-l mai pun pentru ca am avut surpriza de agasi gheare de caini cam peste tot pe masina, asa ca au cazut si variantele astea.
Pana pe 1Mai mai este timp de discutat si de vazut ce este de facut.
Stoica Cristian
Membru asociat
15

Acest topic a luat nastere ca o initiativa a lui Lungu Marian,hai sa nu-i stricam omului intilnirea cu micile noastre hirjoane.Intilnirea lui ,initiativele lui .Daca avem si noi propuneri de inbunatatire a intilnirii il intrebam si pe el si pe invitatii lui daca sunt de acord ,in nici un caz nu incercam sa ne insusim initiativa intilniri,ca asa e frumos intre rulotisti.I-mi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu interventia mea.
Skoda Octavia Scout 4x4 si rulota Sterling Eccles Diamond stoica_cristi2007@yahoo.com . tel:0723536215
Adrian Vatamaniuc

Nu am vazut pe nimeni sa isi insuseasca initiativa intalnirii.
Nea Marin m-a sunat cred ca in ziua in care a postat initiativa intalnirii si am discutat cu el despre organizare , ramanand ca eu sa iau legatura cu Mihai Gheorghe ( sau mmg-ul) si sa "sincronizam" ce a postat Mihai pe Facebook cu ceea ce a postat el aici.
Nu stiu , sau nu credeam ca trebuie sa "dam raportul" despre ceea ce discutam in privat , telefonic.
Pana acum 2 zile erati hotarati sa mergeti in alta parte , si chiar nu vad de ce trebuia sa va ceara cineva parerea pentru o intalnire deja aranjata la Iepuresti, intalnire care va era indiferenta .
Pentru moment astea sunt solutiile gasite cu privire la gunoi si lemne , iar daca are cineva unele mai bune , mai ieftine , nu are decat sa le faca publice si sa le supuna atentiei.
Stoica Cristian
Membru asociat
15

Mai baiete solutiile pe care le gasesti ,gaseste-le pentru tine nu pentru noi.Noi o sa ne asezam undeva pe cimpia aia mare si o sa ne organizam cum credem noi de cuviinta.Nu avem nevoie de aprobarea nimanui sa ne ducem intr-un loc sau altul.Noi o sa stringem 4-5 lei sa vina o firma de "catering "sa ne faca grataru iar gunoiul o sa ni-l luam cui noi ca asa suntem invatati.Si cu asta sper ca am terminat cu polemica sa nu stricam topicul .Daca ai sa-mi spui ceva i-mi spui acolo ,pe cimpie ,in fata.
lungu marian
Membru forum
12
Oras: rosiorii de vede
Data nasterii: 06 Aug 1952

Mesaj de lungu marian »

In urma unei discutii private cu DL MIHAI GHEORGHE care a organizat mereu intalnirile de 1 MAI LA IEPURESTI discutie care nu a fost tocmai principiala din parte dansului,ca initiator al acestui TOPIC rog un moderator sa il inchida.Intalnirea va avea loc (avem acceptul Domnului PRIMAR de la Iepuresti),doritorii pentru aceasta intalnire sunt rugati sa ma contacteze la tel 0746079424 sau pe pm ,multumesc pt intelegere. Ca initiator mai rog inca odata un moderator sa inchida topicul .Nu mai doresc nici un fel de discutii.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Va puteti duce chiar daca nu vrea Mihai GH.
Campare iepuresti nu e inca inregistrtat la Osim ! ;)

E campia mare .... e loc pt toata lumea . Va puteti face tabara separat.
Topic inhis .
Pt colegii care se contrazic rog folositi mesageria privata !
Doritorii il pot suna pe nea ' Lungu..
Va rog nu mai deschideti alt topic cu acest subiect !
Multumesc pt intelegere !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Încuiat