Locatia se afla la 34 km de Bucuresti se merge spre Alexandria dupa ce se trece raul Neaslov imediat la prima intersectie se face la stanga este inicator IEPURESTI /CALUGARENI si dua 3-4 km se ajunge in Iepuresti iar la iesirea din Iepuresti este o poiana mare si ne vom aseza langa Neaslov,nu este sursa de apa (de la sateni),pt aprovizionare sunt magazine in zona.Pt cei care vin de la Alexandria pina in podul ce trece Neajlovul este indicator la dreapta spre Calugareni Iepuresti.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
Am discutat cu Dl PRIMAR din Iepuresti si avem acceptul de a ne intalni la IEPURESTI de 1MAI pe acea pajiste,camparea este off camping taxa de campare 0,deci MOCA,asa cum ne place noua cel mai mult.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
Daca vremea este frumoasa o sa vin si eu :D
Voi incerca sa fac rost de o remorca sau de o caruta in care sa fie adunat gunoiul , in saci de plastic .
Cred ca nu o sa fie o problema sa facem o "cheta" de cate 3-4RON de ficare echipaj ca sa platim colectarea gunoiului.
Exista posibilitatea de a cumpara lemne pentru un foc de tabara , dar va fi in functie de numarul echipajelor prezente ; daca se stabileste in unanimitate luam legatura cu cei din sat si se rezolva , contra-cost , bineinteles.
Sa vedem acum daca vremea tine cu noi , si care este componenta "lotului"